Nijmegen/Londen, 22 juli 2013 – Xuber, de Engelse leverancier van verzekeringssoftware, is het eerste bedrijf dat van het Nederlandse Aia Software dat een speciaal pakket mag voeren onder de naam ‘ITP for’. Het is de meest vergaande samenwerking die customer communications software specialist Aia Software aangaat met speciaal geselecteerde partners.

Xuber is de grootste independent software vendor (ISV) buiten Nederland waar Aia Software een samenwerking mee heeft. De uitbreiding naar de hoogste status bouwt voort op de 21-jarige relatie van de twee bedrijven. Samen bieden zij innovatieve oplossingen voor een aantal internationale projecten en klanten in de verzekeringsbranche, waaronder Axa Corporate en de XL Group.

ITP, de customer communications management oplossing van Aia Software, is een compleet platform voor het creëren, beheren en distribueren van alle geschreven, uitgaande communicatie. ‘ITP for Xuber’ omvat een uitgebreide reeks aan ITP-producten waaronder ITP Interactive voor de productie van alle klantcommunicatie, formulieren en documentatie waarbij input van gebruikers nodig is. ITP biedt uitgebreide en interactieve documentcreatie en functionaliteit voor document management waarmee Xuber de documentoplossing kan samenstellen die het beste past bij de vraag van de klanten. Zo kan bijvoorbeeld met Xuber Claims de eindgebruiker de correspondentie rondom claims veel efficiënter afhandelen met behoud van de flexibiliteit.

Rob Locke, Head of Product Support bij Xuber, geeft aan: “De samenwerking met Aia zorgt ervoor dat we onze software doorlopend kunnen verbeteren en moderniseren en dat is uitermate belangrijk voor onze klanten. De verzekeringsmarkt is 24/7 en wereldwijd actief en producten als ITP Interactive zorgen ervoor dat we betrouwbare, complete verzekeringsoplossingen kunnen bieden die nauw aansluiten bij de wensen van onze klanten. Wat ons betreft zetten we onze samenwerking nog heel lang voort.”

Leon Pillich, Director van Aia Software voegt daar aan toe: “Wij zijn uitermate positief over onze constructieve en succesvolle relatie met Xuber. Het spreekt boekdelen dat zij de overeenkomst met ons niet alleen verlengen maar ook nog eens uitbreiden. En dat doen we uiteindelijk allemaal ten behoeve van de klanten.”

 

Rate this post

Print Friendly