Breukelen, 19 juli 2013 – Elektriciteitsproducent EPZ heeft na een onderhandse aanbesteding wederom gekozen voor de managed print services (MPS) van Xerox. Het nieuwe contract omvat het beheer van de nieuwe officeomgeving en de huisdrukkerij, wat verzorgd wordt door twee Xerox-medewerkers op locatie. Startpunt van de samenwerking is een geruisloze transitie van de printomgeving met oude, decentrale machines naar een omgeving met 40 nieuwe multifunctionele printers (mfp’s).

“We zijn bij EPZ al zo’n zeven jaar bekend met de kwaliteit van de producten en dienstverlening van Xerox”, vertelt Dick Knook, senior buyer bij EPZ. “In de nieuwe aanbesteding bleek Xerox wederom de aanbieder met het economisch meest voordelige aanbod. Dat in combinatie met de strak georganiseerde service en de kennis van de medewerkers, gaf voor ons de doorslag om onze printomgeving wederom aan Xerox uit te besteden. Bovendien biedt Xerox ons concrete oplossingen waarmee medewerkers van EPZ niet alleen zorgeloos, maar ook efficiënter en minder papierverslindend kunnen werken. Dat biedt natuurlijk goede vooruitzichten voor de toekomst.”

 

Martijn Brand, algemeen directeur van Xerox Nederland: “Met onze managed print services zijn we erop gericht om bedrijven niet alleen te helpen hun kosten te verlagen, maar ook om hun productiviteit te verhogen, de veiligheid van documenten te borgen en meer duurzame werkplekken te creëren. Net als de bedrijfsvoering van EPZ is onze dienstverlening optimaal afgestemd op de behoefte van onze klanten en is deze maatschappelijk verantwoord. Het is die gemeenschappelijke visie die EPZ en Xerox ook de komende vijf jaar weer verbindt.”

 

Rate this post

Print Friendly