Toshiba kondigt met trots aan dat de nieuwste kleuren multifunctionals, de e-STUDIO287cs, e-STUDIO347cs en e-STUDIO407cs, de prestigieuze 2013 “Editor’s Choice” award van Better Buys for Business hebben gewonnen. Better Buys for Business is één van de meest gerenommeerde onafhankelijke onderzoeksbureau’s van Amerika. Met meer dan 20 jaar ervaring in onderzoek en analyse van apparatuur kent het team van Better Buys for Business de “Editor’s Choice” award toe aan systemen die de beste zijn in hun klasse.

De e-STUDIO287cs-serie wordt vooral geroemd om zijn opvallende beeldkwaliteit en geavanceerde beveiligingsfuncties binnen een compact en duurzaam ontwerp. De e-STUDIO287cs-serie biedt kleine tot middelgrote bedrijven (MKB) levendige kleurenafdrukken en hoge productiviteit, die meestal zijn voorbehouden voor grote kantooromgevingen. Met de hoge beeldkwaliteit en snelheid tot 40 pagina’s per minuut produceren deze systemen in het oog springende brochures, flyers en presentaties. De standaard beveiligde harde schijf van Toshiba biedt een zeer hoog niveau van gegevensbescherming. Daarnaast beschikken deze systemen over een super slaapstand en een laag temperatuur inbrandproces die zorgen voor een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik.

“De e-STUDIO287cs- serie is een goede investering voor kleine en middelgrote bedrijven die behoefte hebben aan volledige multifunctionaliteit en A4 formaat kopiëren en printen.”, aldus Better Buys for Business. “Deze zeer compacte multifunctionele document managers beschikken standaard over zeer veel sterke eigenschappen. Deze kleurensystemen verdienen onze Editor’s Choice Award!”

 

Rate this post

Print Friendly