In september start een nieuwe leergang Enterprise Output Management. De eerste inschrijvingen zijn binnen. Wees er snel bij en reserveer je plaats. De leergang is uniek in opzet door zijn combinatie van theorie en praktische kennis, het opstellen van de eigen Document Communicatie Strategie en de kennisdeling over eigen ervaringen met mede studenten uit andere bedrijfstakken.

Data EOMS-leergang 2013-04

  • Donderdag 12 september
  • Donderdag 26 september
  • Donderdag 10 oktober
  • Donderdag 24 oktober of 31 oktober (afhankelijk van herfstvakantie)

Lestijden

Van 09:00 tot 16:30 uur

Kosten
€ 1.650 (exclusief BTW) per persoon, inclusief lesmateriaal, lunch en bespreking van je eigen Document Communicatie Strategie.

Referenties
De EOMS-leergang heeft deelnemers gehad van:
Achmea, Delta Lloyd, SNS Reaal, UWV, Belastingdienst, Generali, Menzis, NykampNijboer, Nic Oud, Ricoh, Canon, Rotaform, AIA, MaiosÓros, PostNl en vele anderen.

Trainingslocatie
Nieuwegein en Bunnik

EOMS Collectief overgegaan in Disceru B.V.
Op 15 mei jongstleden is het EOMS (Enterprise Output Management Solutions) Collectief overgaan in Disceru B.V. *Disceru B.V. is de onderneming die niet alleen de EOMS-leergang verder gaat ontwikkelen, maar biedt ook andere opleidingen, leergangen en masterclasses aan. De belangrijkste doelstelling is om kennis te delen op het gebied van communicatie- en informatielogistiek. Disceru B.V. heeft drie aandeelhouders van voorheen het EOMS Collectief, Hans Dickerscheid, Oscar Dubbeldam en Dick Kakebeeke. Verder zijn Roberto Nagel en Johan Kosters actief als docenten van verschillende modules.

Het EOMS Collectief heeft de afgelopen twee jaar al meer dan honderd medewerkers opgeleid tot professionals in output management. De leergang is uniek door:

  • de docenten die elk al meer dan twintig jaar praktische ervaring hebben op dit gebied;
  • het ontwikkelen van de Document Communicatie Strategie tijdens de leergang, die gelijk daarna opgepakt kan worden;
  • de onafhankelijke accreditatie door Xplor

De EOMS-leergang neemt de deelnemers mee in de veranderingen van de traditionele uitvoerende print en postkamer naar de strategische en bedrijfskritische multichannel klantcommunicatie. Ook de traditionele papiercommunicatie verandert snel. Van het produceren van een massamailing of verplicht transactieoverzicht, wordt het nu een persoonlijke marketingboodschap of een full colour transactieoverzicht die afgestemd is op de behoefte van de ontvanger.

EOMS-leergang
Output management is een bedrijfskritisch onderdeel van de organisatie. Praktisch geen bedrijf kan langer dan een paar dagen zonder uitgaande correspondentie. De veranderingen in techniek (tablets, SmartPhone, printers) en cultuur (24/7, persoonlijker en afstandelijker) maken dat iedere organisatie optimaal gebruik moet maken van de communicatiekanalen, met de juiste boodschap op het juiste tijdstip en uiteraard foutloos. Dat is waar de EOMS-leergang bij kan helpen.

Meer informatie is te vinden op www.disceru.nl

Rate this post

Print Friendly