Breukelen, 4 juli 2013 − Xerox heeft Wilco van Bezooijen (43) benoemd tot Country General Manager voor de Nederlandse divisie van de European Channels Group (ECG). In deze functie zal hij zich gaan richten op het verder uitbouwen van de indirecte verkoopstrategie in de verschillende marktsegmenten en het aantrekken van nieuwe partners.

Na zijn opleiding heeft Wilco diverse functies bekleed in de printing en publishing markt bij Ricoh Nederland B.V., Ricoh Europe B.V. en Kyocera Mita Nederland B.V. Tevens was hij eigenaar en managing director van Ricoh Document Center Midden Nederland. Wilco is zijn loopbaan begin jaren negentig gestart als verkoper bij Xerox.

Wilco van Bezooijen: “In mijn rol binnen de ECG zie ik het als een uitdaging om samen met partners in Nederland het marktaandeel van Xerox te verhogen. We hebben een enorme ambitie om in deze dynamische markt te groeien door middel van gerichte programma’s om ons indirecte verkoopmodel uit te breiden. Dit model, de ambities binnen de ECG en de potentie van het merk Xerox binnen het partnerkanaal zijn voor mij de belangrijkste zaken geweest om te kiezen voor deze geweldige uitdaging.”

Martijn Brand, Algemeen Directeur Xerox Nederland: “Met zijn ervaring in de branche zal hij een sterke rol spelen bij het uitbouwen van ons resellerkanaal. Wij investeren continu in het verder stroomlijnen van de bedrijfsprocessen, met als doel de manier waarop partners met ons samen kunnen werken steeds makkelijker te maken. Om zo gezamenlijk met onze producten en oplossingen het MKB nog beter bedienen.”

 

Rate this post

Print Friendly