Naarden, 27 juni 2013 – Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK) neemt een toonaangevende positie in binnen de EMEA-regio volgens een recent IDC MarketScape-rapport1: “EMEA Managed Print Services 2012 Hardcopy Vendor Analysis” (Doc. #KD01V, januari 2013). Het IDC MarketScape-analysemodel werd gebruikt om de prestaties van leveranciers van Managed Print Services (MPS) die actief zijn in de EMEA-regio met elkaar te vergelijken.

Dat Lexmark toonaangevend wordt genoemd in de MPS-markt van de EMEA-regio bevestigt dat de leverancier van bedrijfsoplossingen ook regionaal sterk staat, nadat Lexmark eerder in de leiderscategorie werd ingedeeld in de IDC MarketScape-studie “Worldwide Managed Print Services 2011 Hardcopy Vendor Analysis” (Doc #232135, december 2011).

De IDC-studie analyseerde de huidige concurrentiecapaciteiten en strategieën van negen leveranciers van hardcopy-oplossingen en ging na of zij er in de toekomst in zullen slagen om te concurreren en hun marktaandeel uit te breiden.

Het klantgerichte MPS-aanbod van Lexmark voorziet in een totaalaanpak om de printinfrastructuur van bedrijven te verbeteren en hun bedrijfsprocessen te optimaliseren, zodat zij efficiënter en doelgerichter functioneren en zichzelf onderscheiden van de concurrenten. 70% van de “Top Global Retailers” en 60% van de “Top 10 Global Banks” maken gebruik van de MPS-oplossingen van Lexmark. Als vaste leverancier van MPS-oplossingen van veel van de grootste bedrijven ter wereld helpt Lexmark klanten wereldwijd om hun activiteiten uit te breiden en de volledige levenscyclus van hun documenten te optimaliseren.

“Ons MPS-aanbod is uniek, omdat het rekening houdt met de specifieke activiteiten van onze klanten, zodat wij hen kunnen helpen met de transformatie van hun bedrijfsprocessen,” verklaart Niels Priem, General Manager van Lexmark Benelux. “Wij zien de erkenning van IDC als een bevestiging van het leiderschap van Lexmark op het gebied van MPS. Wij hebben het bewijs geleverd dat wij in staat zijn om MPS-oplossingen te leveren aan de grootste bedrijven, zowel binnen de EMEA-regio als wereldwijd. Wij combineren een grondige kennis van de sectoren waarin wij actief zijn en een expertise inzake bedrijfsprocessen met onze innovatieve MPS-diensten om onze klanten een hoge toegevoegde waarde te bieden.”

 

Rate this post

Print Friendly