Spigraph, dé Value Added Distributeur van Data Capture oplossingen, bekroont haar ontwikkeling met de opening van Spigraph België. De nieuwe vestiging in Brussel verbetert het bereik naar de totale Belgische en Luxemburgse regio. Spigraph België opende haar deuren voor business op1 juni j.l. .

Door de partnerschappen met gerenommeerde leveranciers als Canon, Fujitsu, HP, Kodak, Panasonic, I2S & IBML en een aantal belangrijke software merken waaronder Kofax, heeft Spigraph de beschikking over het grootste aanbod van document scanners. Hier- mee zal Spigraph Data Capture oplossingen actief bij eindgebruikers onder de aandacht brengen en daarnaast een goede samenwerking kunnen opbouwen met reseller partners om in de totale behoefte te kunnen voorzien.

Succes vergroten..

Peter de Boer, Country Manager Spigraph Benelux, is erg enthousiast over deze nieuwe uitdaging: ‘Spigraph heeft een uitstekende reputatie in de Europese en Afrikaanse markten en sinds het toetreden tot de markt in 1997 is er is altijd al een bijzondere band met België en Luxemburg geweest. Spigraph heeft als echte Capture Specialist een zeer unieke positie in de markt, met echte Value add aanbiedingen aan klanten. Tegelijkertijd is er sprake van een hechte samenwerking met leveranciers en partners. Met de he- dendaagse ontwikkelingen in de markt, waarbij vooral de kwestie van return on invest- ment (ROI) in de business een belangrijke rol speelt, kan Spigraph de juiste ondersteun- ing bieden met haar expertise op het gebied van documentstromen.

Met momenteel meer dan 300 medewerkers werkzaam in de Spigraph International Group streeft Spigraph naar het behoud van de nummer één positie als Value Added Distribiteur. Tevens wordt er continue gekeken naar nieuwe oplossingen voor de klanten.

Spigraph België heeft in het najaar een capture event op het programma staan, waar- voor partners en klanten zullen worden uitgenodigd. Tijdens dit evenement zullen een uitgebreider overzicht van en een toelichting op het oplossingen-aanbod van Spigraph gegeven worden.

Contact: Spigraph Belgium | Leila el Hassani, Inside Sales Manager | e-mail: lelhassani@spigraph.com, tel.: +32 (0)23 18 21 10

 

Rate this post

Print Friendly