Woerden, 25 juni 2013 – Xtandit, grootste onafhankelijke Xerox partner in Europa, heeft een sponsorcontract getekend met het Nederlandse Flyboardteam. Flyboarden is de nieuwste extreme watersportsensatie die haar basis vindt in het jetskiën. Het nationale Flyboardteam behoort tot de wereldwijde top en wordt ingezet als demoteam op diverse watersportevenementen en stuntshows. Xtandit verbindt haar naam als hoofsponsor aan dit team, wat onder andere tot uiting komt in zichtbaarheid in kleding en jetski’s.

“Flyboarden is de nieuwste watersportsensatie en combineert snelheid en behendigheid. Vooruitgang en vernieuwing staan aan de basis van deze nieuwe rage en daar vinden wij elkaar”, aldus Edwin Jongsma, commercieel directeur van Xtandit. “Ook wij hebben snelheid en innovatie als kernwaarden gedefinieerd, daarom verbinden we onze naam graag – als eerste Nederlandse bedrijf – aan een uitdagende sport als flyboarden. Sail Den Helder is een geweldige start van deze sponsordeal gebleken. Het vierdaagse watersportevenement werd door 350.000 mensen bezocht. Een betere start kunnen wij ons niet wensen.”

Stephan Krook, captain van het flyboardteam over de sponsordeal met Xtandit: “Wij zijn blij met het vertrouwen dat Xtandit heeft in ons team. In 2012 startte ik het flyboardteam samen met mijn zoon. Door het sponsorship met Xtandit zijn we in staat onze uitrusting in topconditie te houden en tijdens het WK flyboarden in Qatar hoge ogen gooien.”

Flyboarden is als sport afgeleid van het jetskiën. Een klein wakeboard wordt door middel van een enorme waterstraal omhoog gedrukt en aangedreven door een jetski. De flyboardpiloot vliegt over het water en maakt duikvluchten als een dolfijn. Voor meer informatie over het nationale flyboardteam kunt terecht op www.flyboardteam.com.

 

Rate this post

Print Friendly