Woerden, 18 juni 2013 – Woozl, de online documentmanagement oplossing voor de zakelijke markt, lanceert Woozl 2.0. Met deze nieuwe release verbetert de gebruikerservaring en kunnen gebruikers sneller en efficiënter online samenwerken. Bestanden delen, opslaan, beheren en samenwerken in projecten gaat met de nieuwe release gemakkelijker en sneller. Woozl 2.0 is ontwikkelt in de nieuwste programmeertaal HTML5. Hierdoor wordt Woozl tot acht keer sneller geladen dan zijn voorganger. Bovendien is deze release toegankelijker. Zo kunnen nieuwe gebruikers de eerste drie uur Woozl vrijblijvend gebruiken, vooraf registreren is niet meer nodig.

Alle functionaliteiten van Woozl 2.0 zijn te gebruiken vanuit in één scherm. Er ontstaat voor de gebruiker een intuïtieve omgeving. Gebruikers hoeven niet meer te wisselen tussen meerdere schermen om bepaalde handelingen uit te voeren. Hierdoor is de look and feel van Woozl overzichtelijker en rustiger. Daarnaast is het nu mogelijk om een complete mappenstructuur in een keer te uploaden middels ‘drag en drop’. Uit analyse van Woozl blijkt dat 60 procent van alle bestanden die geüpload worden afbeeldingen zijn. Woozl anticipeert hierop met de nieuwe functionaliteit van een diashow. Foto’s kunnen door de diashow snel en eenvoudig, met een zelf te bepalen interval, getoond worden.

Woozl 2.0 toegankelijker dan ooit

Zowel voor nieuwe als bestaande gebruikers is Woozl toegankelijker. Naast dat nieuwe gebruikers zich niet meer hoeven te registreren, krijgen zij Woozl één maand gratis. Voor bestaande gebruikers is Woozl ook toegankelijker geworden, zij kunnen in Woozl 2.0 volledig webbased werken en meerdere bestanden of mappen tegelijk uploaden, ook zonder hiervoor een specifieke applicatie te installeren. Woozl 2.0 wordt nog steeds goed weergegeven op alle schermgroottes en op alle devices. Huidige gebruikers krijgen automatisch een update voor Woozl 2.0.

Joost Bolkenstein, Business Unit Manager bij Woozl: “De markt is constant in beweging, nieuwe technologieën en ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Wij zijn continu bezig met innovatie en luisteren graag naar de feedback van Woozl-gebruikers om optimaal op de behoeften van de gebruiker in te spelen. Deze nieuwe release is dan ook tot stand gekomen door de gebruikerservaringen van afgelopen jaar te bundelen en te analyseren. Met Woozl zijn we continu bezig met innovatie. Wij willen iedereen uitnodigen om Woozl eens te proberen en zijn wensen door te geven.”

 

Rate this post

Print Friendly