Londen, 13 juni 2013 – Canon Europe, wereldwijd marktleider in imaging solutions, heeft sinds 2009 voor haar assortiment business imaging producten en services meer dan 50 awards gewonnen; een duidelijke erkenning van Canon’s continue innovatie en toonaangevende positie in de markt.

De awards benadrukken voordelen als productiviteit, bedieningsgemak en efficiëntie. Deze awards weerspiegelen Canon’s continue streven naar innovatie en investeringen in Research en Development.

Canon heeft veel succes behaald in haar individuele productranges met BLI Pick-awards voor MFP’s, printers en scanners, en drie Major Line of Year awards van BLI en BERTL, Inc., wat Canon’s streven bevestigt naar het leveren van toonaangevende prestaties in de markt en betrouwbaarheid van het gehele assortiment.

“Wij zijn blij zoveel awards te hebben ontvangen die de kwaliteit en het succes van ons business imaging assortiment erkennen,” aldus Paul Rowntree, European & UK Product Marketing Director, Office Imaging Products, Canon Europe. “Wij ontvingen niet alleen erkenning voor hardware producten, maar ook lof voor onze mogelijkheid om een complete imaging solution te bieden met zowel hardware als software. Dit is het geheim achter de vele awards die wij met het imageRUNNER ADVANCE-assortiment hebben ontvangen.”

Canon ontving sinds 2010 de meeste awards voor haar imageRUNNER ADVANCE-assortiment MFD’s; 12 awards voor o.a. Best Office Multifunctional Line of the Year en Best Segment 2 A3 Colour Multifunctional Printer.

In 2013 ontving Canon ook de BLI ‘Solutions Line of the Year’ award, de eerste keer dat deze award in Europa werd toegekend. Canon kreeg ook zes 2011 BEST awards van industrieanalist BERTL, Inc. waaronder:

 • Best Office Multifunctional Line of the Year
  Canon imageRUNNER ADVANCE C2030i, Canon imageRUNNER ADVANCE C5051, Canon imageRUNNER 2530i en Canon imageRUNNER C1028iF
 • Best Device Management Solution
  Canon uniFLOW V5.0
 • Best Wide Format Product Line of the Year
  Canon imagePROGRAF 8300S
  Canon imagePROGRAF 6300S

 

Rate this post

Print Friendly