Hoofddorp, 11 juni 2013 – Deze week lanceert softwareontwikkelaar DDi uit Hoofddorp een nieuwe versie van haar document management software; versie 2.18. Het DMS van DDi wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, waaronder de digitale verwerking van inkoopfacturen, de digitale postkamer en specifiek binnen de assurantiebranche als digitaal klant-, polis- en/of schadedossier.

De nieuwe versie van het DMS is generiek, maar ook specifiek voor al deze verschillende doeleinden verbeterd. Generiek introduceert DDi de Capture Server, waarmee feitelijk ieder type document in batch mode, inclusief meta data aan het DMS wordt toegevoegd. Het gebruik van document scheidingsvellen voor het scannen in batch modus van grote hoeveelheden documenten is door een unieke ontwikkeling binnen de Capture Server niet meer nodig.

Specifiek voor de digitale verwerking van inkoopfacturen is de DDi Factuur module vanaf versie 2.18 volledig SEPA proof. Dit geldt tevens voor de interface naar de diversie ERP systemen. Ook de integratie met de bestelmodule en de koppeling met andere inkoopsystemen van onder meer PinkRoccade en Emeritor is op de schop genomen en verbeterd.

Het DMS is in deze laatste versie nog verder geïntegreerd binnen het ANVA product. Hierdoor kunnen assurantiekantoren hun dossiers beter onderhouden en hier meer structuur in aanbrengen. Door uitbreiding met een module voor workflow automatisering van schadeprocessen en een OCR module voor het geautomatiseerd verwerken van inkomende post van verzekeraars. Anders gezegd, ieder poststuk wordt direct in het juiste dossier opgeborgen en bij de juiste medewerkers in hun werklijst geplaatst.

Rate this post

Print Friendly