HOBOKEN, juni 2013 – Het Belgische Inventive Designers, gespecialiseerd in de ontwikkeling van software die bedrijven toelaat om op een gepersonaliseerde manier met klanten te communiceren, en Stef Devriese hebben de handen opnieuw in elkaar geslagen. De nieuwe Sales Manager heeft het team op 3 juni opnieuw vervoegd.

In 1998 begon Stef Devriese als Business Development Manager bij Inventive Designers, nadat hij al enkele jaren bij andere bedrijven ervaring had opgedaan. De nauwe samenwerking stopte na bijna 8 jaar om Stef andere horizonten te laten verkennen. Zo was hij de laatste jaren actief als Country Manager Belux bij Document Dialog, een organisatie die opdrachtgevers ondersteunt bij het implementeren van oplossingen voor klantgerichte communicatie.

Zijn liefde voor de klantcommunicatie is hij duidelijk nooit verloren. Daar hij opnieuw bij een productenbouwer aan de slag wilde en het feit dat Inventive Designers Stef nooit uit het oog verloren heeft, maakte de overgang voor beide partijen gemakkelijk. “Mijn eerste focus zal liggen op het uitbouwen van een sterk maar stabiel verkoopsteam waarmee wij onze doelstellingen kunnen realiseren. Daarnaast wil ik de nodige aandacht besteden aan de wederopbouw van ons partnerkanaal. Zij vormen vaak een belangrijke schakel in de relatie met een klant”, zegt Stef.

“Met Scriptura Engage en IntelliStamp heeft Inventive Designers een stel ruwe diamanten in handen”, gaat hij verder. “Maar klanten vragen tegenwoordig meer dan innovatieve technologie en zijn op zoek naar de zakelijke meerwaarde die deze technologie hen kan bieden. Klantcommunicatie en –beleving nemen hoe langer hoe meer een cruciale rol in in het bedrijfsleven. Bedrijfsleiders voelen een enorme druk om de klantentevredenheid op peil te houden of zelfs te verbeteren. Hierbij kunnen wij een sleutelrol spelen met onze oplossingen en ervaring.”

“Als bedrijf willen we onze focus leggen op datgene waar we sterk in zijn: producten bouwen en dienstverlening rond ons eigen portfolio. We keren dus wat terug naar onze roots en Stef was dus een logische keuze voor ons om het bedrijf verder te helpen uitbouwen.”, aldus Joke Dehond, co-CEO.

 

Rate this post

Print Friendly