Intermail BV – een full service mailing house – breidt haar printerpark uit met de Océ ColorStream 3200 van Canon, inclusief PRISMAproduction workflow en Inspire document compositie software. Met deze aanschaf speelt het bedrijf uit Nieuw-Vennep in op de snel groeiende vraag naar variabele fullcolour-toepassingen. Door te investeren in een geavanceerde hoog-volume inkjet printer is de onderneming in staat haar positie in de markt voor transactie- en direct mail-printen uit te bouwen.

Intermail BV is een leverancier van een totaalaanbod van grafische services: van bestandsverwerking, printen, vouwen, couverteren, sealen en afwerking tot voorraadbeheer en distributie. Het bedrijf zet de ColorStream 3200 – één van de nieuwste systemen van de toonaangevende Océ ColorStream 3000-serie – in een twin-opstelling in met als doel de overgang te maken van offset-voordruk naar volledige fullcolour inkjet. Dit maakt het mogelijk substantieel op kosten te besparen. Bovendien biedt de hoogwaardige printer allerlei mogelijkheden voor personalisatie en kan de time-to-market drastisch worden verkort.

Investeren in de nieuwste technologie

“Ondanks de moeilijke omstandigheden in de markt maakt Intermail BV een bewuste keuze om te investeren in de nieuwste technologie van Canon. We hebben onze keuze op deze printer laten vallen vanwege de bewezen kwaliteit van het ColorStream 3000-platform en onze uitstekende relatie met Canon op het gebied van rotatief printen. Met de nieuwe Océ ColorStream 3200 kunnen wij onze positie op het gebied van transactie- en dm-printen versterken en tegelijkertijd onze activiteiten op het terrein van direct mail fors uitbreiden”, vertelt Gert Rothert jr., adjunct-directeur van Intermail BV.

“We zijn erg blij met de goede relatie met Intermail BV, die door deze uitbreiding van het printerpark verder wordt versterkt. Ruim de helft van alle inkjet-installaties in Nederland is inmiddels van Canon. Met de expertise die we zo opbouwen, kunnen wij klanten met deskundig advies ondersteunen in een zeer dynamische markt. Hiermee creëren we zichtbare toegevoegde waarde voor onze klanten en uiteraard profiteert ook Intermail BV hiervan”, zegt Frank Huigen, Sales Director Commercial Printing van Canon Nederland.

Het inkjet portfolio van Canon bestaat uit JetStream en ColorStream-producten met snelheden van 648 tot 5500 kleurpagina’s per minuut. De Océ ColorStream 3000 serie biedt snelle en hoogwaardige full-color inkjet-printers. De Océ ColorStream 3200 heeft een printcapaciteit van 648 A4 per minuut. De bijzondere combinatie van productiviteit, efficiency en kwaliteit maakt de overgang van zwart-wit naar full-color of zelfs naar vijf of zes kleuren gemakkelijker en sneller.

DigiDot Multilevel Dot Modulation produceert scherpe details en egale halftonen met een waargenomen kwaliteit van 1.200 x 1.200 dpi bij een optimale printsnelheid. Het resultaat is productiviteit en flexibiliteit voor een snelle productie in kleur en zwart-wit van transactie-, TransPromo, direct mail-toepassingen, boeken en handleidingen met de betrouwbaarheid, printkwaliteit en media die kenmerkend zijn voor Canon inkjet technologie. De vele productiemogelijkheden en het flexibele mediagebruik dragen bij aan een systeem dat klaar is voor de toekomst.

 

Rate this post

Print Friendly