Leusden, 5 juni 2013 – Service2Sales, aanbieder van kostenbesparende zakelijke software oplossingen, heeft per vandaag een samenwerkingsverband met NextPrint Solutions voor de distributie van mobiele print applicatie EveryonePrint.

Deze nieuwe partnership zal zorgen voor best-in-class lokale ondersteuning en service aan resellers en eindgebruikers van EveryonePrint.

EveryonePrint wordt inmiddels gebruikt door honderden kleine en grote bedrijven, hogescholen en universiteiten, instellingen in de gezondheidszorg in Europa.

“Sterke distributie partners zijn de sleutel tot het succes van EveryonePrint geweest”, zei Roy Neckling, Managing Partner bij Next Print Solutions Aps. “Lokale aanwezigheid zorgt voor best-in-class service aan de resellers en eindgebruikers. Wij zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Service2Sales heeft besloten om voor ons de Benelux markt te vertegenwoordigen.

Service2Sales heeft een indrukwekkende staat van dienst welke ons de mogelijkheid geeft om de distributie van EveryonePrint voor het bedrijfsleven, onderwijs, en gezondheidszorg aanzienlijk uit te breiden.”

EveryonePrint is een server-based applicatie welke printen op afstand mogelijk maakt vanaf smartphones, tablets en laptops binnen een beveiligde netwerk infrastructuur.

Gebruikers kunnen simpel afdrukken door een bestand te versturen per e-mail of uploaden van een bestand via een web browser. Er is geen noodzaak om drivers of aangepaste software te installeren op het mobiele apparaat.

EveryonePrint maakt ook native afdrukken vanaf Apple iOS-en Android-apparaten mogelijk, alsmede het veelgevraagde Airprint.

De software draait intern binnen de IT-infrastructuur van een instelling, zodat alle data blijft binnen het eigen netwerk blijft en er geen gebruiker- of document informatie wordt verzonden naar servers van derden. De software maakt authenticatie door middel van het ingeven van credentials zoals pincode, card-reader, of via een bestaande print management systeem. Gebruikers bepalen wanneer en waar de bestanden worden afgedrukt, zodat gevoelige documenten niet onbeheerd in de printer lade blijven liggen. Alle printkosten worden bijgehouden en verantwoord. EveryonePrint integreert met veelgebruikte 3rd party print management en boekhoudkundige pakketten, en is volledig te integreren bestaande IT-infrastructuur van de klant.

“We zijn blij om EveryonePrint toe te voegen aan ons sterke portfolio”, zegt Jan Peter Bolhuis, sales director bij Service2Sales. “We hebben onder andere hiermee de toenemende vraag naar mobiele printoplossingen van ons klantenbestand ingevuld. EveryonePrint is eenvoudig te implementeren en integreert met print management oplossingen zoals SafeCom en Equitrac en vrijwel alle andere pakketten. De mobiele afdruk markt ontwikkelt zich snel en EveryonePrint is daarin een voorloper. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Next Print Solutions en EveryonePrint in de Benelux. ”

 

Rate this post

Print Friendly