Vrijdag 31 mei j.l. vond de eerste editie van het Spigraph Data Capture Event plaats bij Burggolf Haverleij te ‘s-Hertogenbosch.

Voor een volle zaal werden er gedurende de ochtend diverse presentaties gegeven, waaronder “Trends & Opportunities” van Michael Ziegler, Docville en “Scannen & Herkennen” van Jeroen Kant en Roland Beernink, Spigraph Nederland.

Naast de ontwikkelingen in de markt, zoals het meer en meer centraal stellen van de klantbehoeften, het toenemend gebruik van de cloud en het nieuwe werken, werden ook de oplossingen met betrekking tot het scannen en herkennen als zeer interessant bevonden.

Spigraph presenteerde en demonstreerde oplossingen aan die aansluiten op actuele marktontwikkelingen waaronder Spi.Data for invoice, de scansoftware voor het herkennen en verwerken van informatie op facturen. En Spi.Factory ScanWeb SDK, deze SDK biedt de mogelijkheid om documenten direct, met vooraf gedefinieerde instellingen, te scannen vanuit een online portal of website en deze vervolgens door te sturen naar een gewenste achterliggende oplossing.

Naast deze twee oplossingen werden ook Spi.Touch en Pix2PDF door de heren van Spigraph gedemonstreerd. De afwisseling van presenteren en demonstreren zorgden hier voor een prettige ambiance.

Met het oogpunt om een interactieve dag te verzorgen werd de ochtend afgesloten met een lunch in de zon op het terras, waar het ideale moment daar was om gesprekken en visitekaartjes uit te wisselen met de andere aanwezigen.

Tijdens het middagprogramma werd er een golfclinic georganiseerd en voor degene met meer golfervaring een wedstrijd op de 9 holes van de locatie.

Na een bijzonder geslaagde dag, werden de deelnemers opnieuw ontvangen op het terras om de dag af te sluiten met een borrel en de prijsuitreiking.

 

Rate this post

Print Friendly