BCT, leverancier op het gebied van Enterprise Information Management, en Interaction|next, aanbieder van oplossingen voor documentcreatie, zijn een vergaande samenwerking aangegaan. Hierdoor kunnen de partijen een optimale werking van de koppelingen tussen de informatiemanagementsoftware van BCT en de documentcreatiesoftware van Interaction|next garanderen. Ook op het gebied van klantenservice zullen de bedrijven nauwer samenwerken.

“De samenwerking met BCT bevalt goed en onze klanten hebben er veel baat bij. We hebben xential al gekoppeld met verschillende oplossingen van BCT. Zo wordt xential bijvoorbeeld aangestuurd vanuit Corsa en Liber en worden de documenten die gebruikers gecreëerd hebben rechtstreeks opgeslagen in Corsa. Om onze gezamenlijke klanten nog beter te kunnen bedienen, gaan we nauwer samenwerken op het gebied van softwareontwikkeling en klantenservice”, zegt Ruud Vos, directeur van Interaction|next. “Dit betekent dat we softwarewijzigingen en updates vroegtijdig op elkaar afstemmen. Daarnaast kunnen klanten met vragen over de koppeling van onze systemen bij ons beiden terecht en zullen wij deze samen zo goed en snel mogelijk beantwoorden.” Bovendien zullen BCT en Interaction|next de functionaliteiten van de koppelingen gezamenlijk verder uitbreiden.

Dimitri Palmen, commercieel directeur van BCT, is blij dat het partnerschap met Interaction|next nu officieel bekrachtigd is. “Interaction|next is een belangrijke speler in de wereld van documentcreatie. Door de samenwerking met dit bedrijf te intensiveren, kunnen we onze klanten ook optimaal ondersteunen als ze voor de oplossingen van Interaction|next kiezen. Dat biedt hen keuzevrijheid.”

Meer over Corsa

Meer over Liber

Meer over Xential

Rate this post

Print Friendly