Eindhoven, 30 mei 2013 – VDD IQware, ontwikkelaar en leverancier van het Enterprise Content Management (ECM) systeem Hyarchis.Net, gaat vanaf 30 mei verder onder de naam Hyarchis. Zowel de organisatie als de oplossingen dragen vanaf nu deze naam. Een belangrijke reden voor de naamswijziging is dat de productnaam Hyarchis steeds meer bekendheid geniet in de doelmarkten van de organisatie, zoals de financiële markt, overheid, onderwijs en zorg. Er is nu gekozen voor een consistente naam die de verschillende markten aanspreekt. Het kiezen voor één merk past hiernaast ook bij de internationale groeiambities van het bedrijf.

De bekendheid van Hyarchis is de laatste jaren vooral toegenomen, omdat de Hyarchis suite steeds verder is uitgebreid en er diverse innovaties zijn gedaan. Zo zijn er steeds meer modules toegevoegd, als de documentclassificatie-oplossing Hyarchis Xtract en Hyarchis Waxtrapp (Web Content Management en Channel Optimization). Met de naamswijziging worden alle marketing inspanningen onder één naam gebracht. Dit schept duidelijkheid bij zowel partners als directe klanten.

“VDD IQware werd voorheen vooral geassocieerd met documentmanagement. De laatste jaren hebben we echter bewezen dat ons product veel meer is dan dat alleen”, aldus Sybrand Jongejans, algemeen directeur van Hyarchis. “Daarom is nu de tijd rijp om verder te gaan onder één merknaam. Door de naamswijziging naar Hyarchis gaat VDD IQware verder in een nieuw jasje, maar wel in één waarvan we al lang weten dat die ons ontzettend goed past.”

Voor een indruk van de vernieuwde huisstijl en website: www.hyarchis.com.

 

Rate this post

Print Friendly