Na de afzegging van deelname door Kodak, HP, Xerox en Canon stond IPEX 2014, de grootste grafische beurs naast de Drupa, onder druk. Met de toezegging tot deelname van Ricoh eind 2012 en nu ook Konica Minolta staat IPEX 2014 er een stuk beter voor op het gebied van oplossingen voor digitale productie-print en marketing communicatie. UPDATE 7-6-13: Ricoh heeft na eerdere aankondiging besloten niet deel te nemen in 2014.

IPEX wordt eens in de 4 jaar gehouden en is na jaren in Birmingham te zijn gehouden verplaatst naar Londen. Volgens de organisatoren heeft de beurs steeds meer  internationale bezoekers en is Londen beter bereikbaar. De IPEX vindt plaats van 24 tot en met 29 maart 2014 in Londen in het ExCeL International Exhibition Centre.

Konica Minolta, leverancier van documentoplossingen, zal in 2014 aanwezig zijn tijdens Ipex 2014, ’s werelds grootste evenement voor print, publishing en media. Het bedrijf heeft 1.200 vierkante meter standruimte gereserveerd en deelt tijdens de beurs haar visie op de sector, digitaal printen en het printproces.

De aanwezigheid tijdens Ipex is in lijn met Konica Minolta¹s doel om voortdurend te investeren in technologische ontwikkelingen en zich te richten op de toekomst van de sector. Dit maakt Ipex het belangrijkste internationale evenement voor Konica Minolta in 2014.

“We willen de tussenkomst van menselijke handelingen in het printproces zoveel mogelijk beperken om fouten te voorkomen”, aldus Olaf Lorenz, General Manager International Marketing Division bij Konica Minolta Business Solutions Europe. “Dit doen we door geautomatiseerde workflows te implementeren en in-line finishing mogelijk te maken met intelligente oplossingen. Dit alles om bij te dragen aan de groei van de omzet en winst van onze klanten.”

 

 

Rate this post

Print Friendly