Facilicom, heeft onlangs een hernieuwde tweejarige overeenkomst gesloten met Service Point. Deze overeenkomst is de uitkomst van een jarenlange partnership op het gebied van postale-, reprografische en logistieke dienstverlening bij een van haar opdrachtgevers aan de Willemswerf te Rotterdam. De dienstverlening van Service Point wordt door Facilicom op waarde geschat en als zeer goed beoordeeld op het gebied van vakmanschap, flexibiliteit en professionaliteit.

Service Point voert deze dienstverlening op de locatie Willemswerf namens Facilicom uit. De medewerkers van Service Point maken integraal deel uit van het serviceteam van Facilicom.

De dienstverlening die Service Point uitvoert bestaat uit o.a. uit het verzorgen van de dagelijkse postale-, handyman- en logistieke werkzaamheden. Denk hierbij aan activiteiten zoals het sorteren van inkomende- en uitgaande post, lopen van postrondes, verzorgen van voorkomende handyman activiteiten en het uitvoeren van interne verhuizingen.

Over Service Point

Service Point levert dagelijks diensten en faciliteiten voor het professioneel beheren, publiceren en verspreiden van documentgerelateerde informatie. Wij werken al vele jaren voor middelgrote tot zeer grote opdrachtgevers uit zowel het bedrijfsleven als uit niet commerciële sectoren. Door document management, print of distributie gedeeltelijk of volledig uit te besteden aan ons, hebben onze opdracahtgevers meer tijd voor hun klanten.

Service Point Nederland is onderdeel van het beursgenoteerde Service Point Solutions S.A., een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in Document, Print en Information Management, met sterke vertegenwoordigingen in Europa en de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Barcelona. Meer informatie op www.servicepoint.nl.

Over Facilicom

Facilicom Services Group is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening. U kunt al uw facilitaire diensten dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Wij verlenen onze diensten op een kwalitatieve, efficiënte en flexibele wijze. Facilicom kan op vrijwel elk terrein de juiste mensen op de juiste plek leveren. We houden uw pand schoon, zorgen voor alle veiligheid, bereiden dagelijks een smakelijke lunch, leveren tijdelijk personeel of nemen activiteiten geheel over. Zelfs bouw, verbouw en renovatie van panden kunt u aan ons toevertrouwen, inclusief de installatietechniek.

 

Rate this post

Print Friendly