Daelmans Banket is op nationaal niveau marktleider in kokosbanket en speculaasbrokken en wereldwijd marktleider in stroopwafels. Zij blijven investeren in groei, omdat schaalvergroting hen in staat stelt het beste banket te maken waar retailketens met een gerust hart hun private labels aan kunnen toevertrouwen. Bij Daelmans wordt met veel passie en plezier gewerkt. Het is een platte organisatie met een open cultuur waarin individuele initiatieven gewaardeerd worden. Daelmans biedt werk aan circa 200 mensen waarvan velen op part time basis werken.

Digitale factuurverwerking van 10.000 inkomende facturen

Daelmans Banket verwerkt per jaar ongeveer 10.000 inkomende facturen in Infor ERP LN. Zij doen dit voor vijf verschillende administraties. Momenteel zijn hierbij een vijftiental budgethouders betrokken en twee personen met een financiële rol. Daelmans Banket verwacht zal deze aantallen nog zullen toenemen.

Papierstroom elimineren, besparing op uren en geen facturen meer kwijt

Jack Heijnen, Financieel Manager, Daelmans Banket vertelt: “Voorheen boekten wij de inkomende facturen handmatig in ERP LN en werden de facturen, voor de benodigde goedkeuring, fysiek vervoerd tussen de locaties. Zoals u zich in kunt denken raakten hierbij facturen zoek en nam dit vele arbeidsuren in beslag. Omdat wij niet langer facturen kwijt willen raken en de arbeidsuren graag efficiënter willen besteden zijn wij op zoek gegaan naar een oplossing voor de digitale verwerking van de inkomende facturen. Last but not least wilden wij graag de forse papierstroom elimineren.”

Ervaring van ISProjects en doorontwikkelde koppeling bepalen de keuze

“Na een grondige oriëntering van de markt hebben wij een shortlist van drie potentiële leveranciers samengesteld. Van deze organisaties hebben wij, uiteraard, demo’s bekeken. Verder hebben wij telefonisch contact gehad met bestaande klanten van ieder van deze mogelijke leveranciers. Wij kregen als belangrijkste advies van hen om zeer alert te zijn tijdens het implementatietraject. Uit ons vergelijk van de verschillende leveranciers van oplossingen voor digitale verwerking van inkomende facturen waren twee punten bepalend voor onze keuze: ISProjects heeft al vele jaren ervaring door een groot aantal implementaties te verzorgen en zij hebben, samen met Infor, een zeer doorontwikkelde koppeling met ERP LN gebouwd. Dit gaf ons het vertrouwen de juiste keuze te maken!” besluit Heijnen.

 [btn link=”http://www.isprojects.nl/NL/News/238/Daelmans-Banket-start-met-digitale-verwerking-inkomende-facturen-door-ISProjects-voor-zoete-lekkernijen” color=”grey” size=”size-xxl”]Meer informatie[/btn]

Rate this post

Print Friendly