PrimaPost heeft geïnvesteerd in AstroJet M1 kleurenprinters. ‘In elk van onze vestigingen, in Mijdrecht, Best en Apeldoorn, staat sinds kort een nieuwe full color printer’, zegt directeur Johan Maring. ‘De door Multi-Post geleverde AstroJet printers zijn zeer geschikt voor het in full color bedrukken van enveloppen. Daar gebruiken wij ze hoofdzakelijk voor.´

´We zien de Direct Mail oplagen kleiner worden. Hierdoor wordt het voor onze klanten interessanter om blanco enveloppen te kiezen, in verschillende formaten en gramsgewichten, die wij met onze AstroJet printers bedrukken. Het creëert, naast bedrukking van de huisstijlelementen, mogelijkheden om de mailingen beter op te laten vallen door er een kleurrijk beeld of een in het oog springende boodschap op af te drukken. De printers kunnen probleemloos variëren met beelden. Ook gepersonaliseerde beelden. Dit alles maakt het voor ontvang ers aantrekkelijker om de envelop te openen. En daar gaat het bij Direct Mail uiteindelijk om!’’.

Johan Maring: ‘Naast enveloppen, printen we er ook kaarten en flyers mee. In de AstroJet M1 kleurenprinters wordt de zogeheten Memjet technologie toegepast, uitgevoerd met een A4 paginabrede inkjet printkop. Dat maakt het printen van full color afdrukken kostenefficiënter. Bovendien zijn de printers zeer zuinig in verbruik en energievriendelijk. Last but not least, dat vinden we bij PrimaPost zeker een belangrijk argument’.

 

Rate this post

Print Friendly