NIJMEGEN – 22 mei 2013 – Met de introductie van PMT (Print Management Tool) en PMT Satellite heeft Edmond Document Solutions, de ontwikkelaar van de Eddoc Weaver Output Management Suite, opnieuw een dimensie toegevoegd aan effectieve en efficiënte multi-channel document creatie en -output. Met deze nieuwe beheertool kunnen organisaties eenvoudig en efficiënt nog meer grip krijgen op al hun uitgaande documentstromen en kunnen gebruikers vanaf elke plek werken en documenten verzenden (printen).

Van gedistribueerd printen en multi-channel communicatie tot gecentraliseerd printen en het toepassen van onbedrukt papier met digitale layouts, alles kan worden aangestuurd met de combinatie van Eddoc Weaver en PMT. Met PMT Satellite kunnen gebruikers of klanten eenvoudig hun ‘print’wachtrij controleren en jobs previewen. Hiermee helpt PMT bedrijven enorm te besparen op handmatige processen en andere output gerelateerde kosten. PMT is geschikt voor elke organisatie waar behoefte is aan gerichte en persoonlijke klantcommunicatie.

Edmond Document Solutions is met de Eddoc Weaver output management suite toonaangevend als het gaat om effectieve multi-channel klantcommunicatie. Niet voor niets zijn veel grote organisaties en printmailers gebruiker van de Eddoc Weaver-software. Met PMT en PMT Satellite tool komen nu nieuwe en bijna onbegrensde mogelijkheden beschikbaar om alle uitgaande informatiestromen te kanaliseren en optimaal te verwerken. Tezamen met de uitgebreide functionaliteit van Eddoc Weaver software biedt het ongekende besparingsmogelijkheden in een makkelijk te beheren en zeer gebruiksvriendelijke omgeving.

PMT met PMT Satellite levert:

– Print Queue Management

bekijken, toevoegen, verwijderen van printjobs, alsook het toewijzen aan andere printers

– Reprint faciliteiten

herprinten van een printjob, document of pagina’s van een document

– Status overzicht printopdrachten met preview

inzage in de wachtrij, de printjobs en de status in de verwerking ervan

– Distributed printing

printjobs toewijzen aan meerdere printers ter wille van efficiency en kostenbesparing

– Group printing

printjobs uit een werkgroep toewijzen aan de meest geschikte printer

– Centralized Printing

alle printjobs centraal verzamelen en op de meest effectieve manier (laten) printen

– Cloud Printing

printen naar en vanuit de ‘cloud’ vanaf elke locatie met internet

– Hybrid Mail Solutions

combinaties van digital en fysiek: lokaal printjobs aanmaken, de documenten digitaal distribueren en elders printen in verband met bijvoorbeeld gunstiger bezorgtarieven.

De extra aan Eddoc Weaver toegevoegde PMT functionaliteit biedt gebruikers de mogelijkheid printvolume te verzamelen en dat vervolgens gecentraliseerd intern of extern te (laten) printen. Dat geeft het voordeel van geautomatiseerde verwerking en drastische besparingen op (onderhoud van) decentrale printers, arbeid, processen, (voorbedrukt) papier, enveloppen en portokosten. Bovendien ondersteunt deze werkwijze concepten als Het Nieuwe Werken, plaats- en tijdonafhankelijk werken en effectieve digitale archivering, met alle gewenste en noodzakelijke zoektermen.

Het maakt zowel de medewerkers als de organisatie een stuk flexibeler, terwijl de ontvangers van de documenten deze via het door hen gewenste communicatiekanaal kunnen ontvangen. De Eddoc Weaver software geeft de garantie op de meest effectieve multi-channel klantcommunicatie.

Tezamen met de Eddoc Weaver software biedt het de gebruikers van PMT en PMT Satellite toegang tot alle functionaliteit van Edmonds geavanceerde output management software, zoals:

– Digitalisering van uitgaande post;

– White Paper Office oplossing: maakt voorbedrukt papier overbodig;

– Samenvoegen of splitsen van uitgaande documenten c.q. bijlagen;

– Toevoegen van informatie en cross/up sell berichten aangevuld met QR-codes voor persoonlijke landingspagina’s;

– Digitale handtekeningen: voor de authenticiteit en bescherming van de integriteit van het document;

– Postverzender naar keuze: PostNL of Sandd postcodering en –sortering voor de snelste of voordeligste verzending;

– Multi-channel output: print, email, sms, web, archief, FiNBOX;

– Directe koppeling naar een digitaal archief (DMS/ECM), als perfecte aanvulling op compliancy regels, ten behoeve van een helpdesk, etc…;

– Aansturing van printers en afwerkapparatuur zoals snij-, vouw- en enveloppeermachines.

Edmond Document Solutions heeft met de toevoeging van PMT en PMT Satellite opnieuw bewezen innovatieve en baanbrekende oplossingen op het gebied van effectieve klantcommunicatie in de markt te zetten.

 

Rate this post

Print Friendly