Nijmegen, 21 mei 2013 – RDT, leverancier van technologie voor verzekeringsbedrijven, heeft de mogelijkheden voor haar klanten opnieuw vergroot door samen te gaan weken met Aia Software, specialist in communicatie- en documentsoftware.

Aia Software’s oplossing ITP is volledig geïntegreerd in het verzekeringsplatform Landscape van RDT waardoor de mogelijkheden voor klantcommunicatie verder zijn verbeterd.

Dit betekent voor klanten dat zij snel en eenvoudig gepersonaliseerde, complexe documenten kunnen produceren onder verschillende merken of labels. Dat maakt het tot een belangrijke tool voor verzekeraars die hun concurrenten voor willen blijven.

ITP kan alle soorten polissen en claimdocumenten accuraat en binnen de juiste huisstijl aanmaken en realiseert daarmee significant besparingen op tijd en kosten. Veel van de klanten van RDT leveren verzekeringen onder verschillende merknamen die ze beheren op het Landscape-platform. Om deze reden is het vermogen om snel en eenvoudig via één productiesysteem documenten aan te passen voor alle merken een welkome aanvulling.

Een specifiek voordeel is de mogelijkheid om de brieven rondom claims door de consultants met behulp van een script stap voor stap te laten samenstellen. Op deze manier kan gepersonaliseerde correspondentie worden gecreëerd zonder ad hoc aanpassingen te hoeven doen in de tekst. Daarmee is een hoge kwaliteit van de correspondentie verzekerd.

Mark Bates, CEO van RDT: “Wij gaan strategische partnerships aan met onze klanten en passen continu onze oplossingen aan op de ontwikkeling en groei die zij doormaken. Daarom zijn we ook heel blij dat ITP nu onderdeel is van onze Landscape-oplossing: het voegt een enorme waarde toe voor veel van onze klanten omdat zij blijven groeien en steeds nieuwe merken toevoegen aan hun portfolio.”

Leon Pillich, mededirecteur van Aia Software voegt daar aan toe: “Wij werken veel met verzekeringsbedrijven, zowel direct als via partners, en wanneer zij ITP implementeren – wat snel en simpel kan gebeuren – geven de klanten aan dat ze een toegenomen snelheid en accuratesse zien, met als resultaat kostenbesparingen.”

 

Rate this post

Print Friendly