Breukelen, 21 mei 2013 – Van Horssen OJ Service, een full-service grafimediabedrijf uit Waardenburg, heeft geïnvesteerd in een Xerox iGen4 EXP met matte toner om full color digitaal drukwerk van hoge kwaliteit te kunnen leveren. De digitale kleurenpers is een aanvulling op het bestaande grafische portfolio van Van Horssen, dat uiteenloopt van druk- en printwerk tot en met sign- en beletteringsmogelijkheden. Met de iGen4 EXP is Van Horssen in staat om bestellingen via de webshop www.allesismogelijk.nl volledig automatisch te verwerken. XA Graphic Solutions verzorgde de verkoop en implementatie van deze iGen4 EXP.

De iGen4 EXP biedt het grootste afdrukformaat voor vellenprinters, waarmee het aantal drukwerktoepassingen wordt uitgebreid en meer pagina’s per vel worden gedrukt. De iGen4 EXP biedt een bijna vijftig procent groter afdrukformaat dan vergelijkbare digitale afdruksystemen. Dit vertaalt zich in hogere volumes tegen hogere marges. Daarnaast zorgt de matte toner voor afdrukken die het resultaat van traditionele offsetdruk zeer dicht benaderen.

De ‘Web to Finish’ oplossing op de iGen4 EXP maakt een ‘handsfree’ workflow mogelijk. Dit betekent dat het proces vanaf het bestellen via de webshop van Van Horssen tot en met het kant-en-klaar afwerken van het drukwerk automatisch wordt afgehandeld. Zo kan een grote verscheidenheid aan via internet bestelde drukwerkopdrachten tegen de laagst mogelijke kosten en zonder handmatige instellingen snel worden verwerkt.

Otto van Horssen, algemeen directeur van Van Horssen OJ Service: “Ons streven is om alles op het gebied van grafimedia en sign mogelijk te maken voor onze klanten. De Xerox iGen4 EXP geeft ons nog meer onderscheidend vermogen en extra productiviteit dankzij de korte doorlooptijden, nieuwe drukwerktoepassingen, hoge afdrukkwaliteit en de mogelijkheid om complexe drukwerktoepassingen zo nodig 24 uur per dag en 7 dagen per week te produceren. Deze investering is een logische stap in onze jarenlange ervaring met digitaal drukwerk en met het merk Xerox. We werken al langer samen met XA Graphic Solutions, omdat ze garant staan voor kwaliteit en met ons meedenken om onze dienstverlening continu te verbeteren in een veranderde grafische markt.”

 

Rate this post

Print Friendly