Al sinds 2001 wordt de veelzijdige en complete Equitrac Print Management oplossing in de enterprise markt door Service2Sales aangeboden, via de vele resellers of direct. Op 10 mei 2012 werd SafeCom door Nuance overgenomen. Service2Sales is trots mee te delen per vandaag naast Equitrac nu ook gecertificeerd distributeur van SafeCom te zijn en beide print management oplossingen van Nuance aan te kunnen bieden.

Met de toevoeging van SafeCom aan het productportfolio heeft Service2Sales ook een modulaire oplossing waarbij elke klant een oplossing op maat krijgt. Waar Equitrac een totaalpakket biedt wat veelal geschikt is voor enterprise, heeft het midden- en klein bedrijf nu een print management oplossing die per module opgebouwd wordt, zodat de klant betaalt voor wat hij gebruikt.

Elke organisatie en iedere CIO of CFO ziet in dat kosten besparen op printen een lange termijn doelstelling is. Met een print management oplossing hebben deze organisaties een lange termijn oplossing met een direct resultaat en een sterke ROI. Daarbij speelt milieubewustzijn een grote rol en is iedereen in het bedrijfsleven doordrongen van het feit dat we groen en duurzaam moeten denken. Service2Sales kan nu met zowel Equitrac als ook met SafeCom invulling geven aan deze wensen.

Jan Peter Bolhuis, Sales- en Marketing Directeur Service2Sales: “SafeCom geeft ons de sleutel om bij alle bedrijven een passende oplossing te bieden. En deze is niet beperkt tot print management. Onze gecertificeerde specialisten hebben ook een oplossing voor zakelijke PDF, Scan en capture en voor het Mobile Print vraagstuk. Wij zullen SafeCom in de basis positioneren bij Small en Medium Businesses desgewenst in combinatie met Mobile Print of Mobile Pull Print. Onze support.service2sales.com website geeft onze resellers en klanten direct access tot alle support over bestaande of nieuwe SafeCom installaties. Wij raden daarbij iedereen aan onze vernieuwde website www.service2sales.com te bezoeken en een ‘trial’ aan te vragen van de SafeCom oplossing. Wij leveren hiermee gratis informatie over hoeveel er in uw organisatie kan worden bespaard op het printen van documenten en CO2 uitstoot”

Safecom Print Management

De SafeCom Smart Printing™ software is modulair en kan voor elke organisatie passend geconfigureerd worden. Kenmerken:

  • Eenvoudige installatie en administratie
  • Gemakkelijke installatie van printers en printer wachtrijen
  • Systeemoverzicht met toegang tot veel gebruikte toepassingen
  • Globale oplossing met support voor Unicode
  • Flexibel ontwerp met de mogelijkheid om documenten op een pc of server te bewaren
  • Verkleint het aantal benodigde print servers of zelfs desktop printers
  • Mobile print via Q-code
  • Minimaliseert de behoefte aan bandbreedte op het netwerk
  • SafeCom Web Interface maakt het mogelijk via een web browser documenten te bewaren of verwijderen
  • Smart Printer Driver verzekert gebruikers van consistente resultaten op alle platforms

De SafeCom Administrator maakt het mogelijk voor IT medewerkers om printactiviteiten centraal te controleren, zoals het beheren van wachtrijen, documenten verwijderen of problemen oplossen. Daarnaast kunnen zij regels opzetten om apparatuur maximaal te benutten en kosten te reduceren.

Kijk zelf hoeveel u kunt besparen met de SAFECOM SAVE-O-METER

De SafeCom Save-O-Meter geeft een overzicht van besparingen die van invloed zijn op het milieu. De widget kan op de website geplaatst worden om te laten zien hoeveel de medewerkers met Safecom hebben bespaard.

 

Rate this post

Print Friendly