Breukelen, 15 mei 2013 – Uit onderzoek van Cisco blijkt dat medewerkers in 2014 gemiddeld de beschikking zullen hebben over 2,8 mobiele apparaten, in vergelijking met 2,3 apparaten in 2012. Om tegemoet te komen aan deze explosieve groei aan mobiele apparaten lanceert Xerox DocuShare Mobile, een mobiele uitbreiding van Xerox DocuShare, het enterprise content management (ECM) platform voor content management en business workflows. Met de mobile client kunnen gebruikers van DocuShare documenten vanaf elk mobiel apparaat veilig bewerken of delen. Dit concept sluit naadloos aan op de servicegedreven weg die Xerox als technologiebedrijf is ingeslagen en draagt direct bij aan de missie om het werken op kantoor eenvoudiger te maken.

Medewerkers die veel onderweg zijn kunnen met Xerox DocuShare Mobile via hun smartphone of tablet alle mogelijke content ‘on-the-go’ managen. Denk aan aantekeningen van meetings, presentaties en afbeeldingen. Digitaliseren, veilig opslaan, opnemen in geautomatiseerde workflows, zoeken, bewerken en delen van documenten zijn met DocuShare Mobile tijd- en plaatsonafhankelijk mogelijk. Met Xerox Mobile Print kunnen gebruikers hun documenten vervolgens ook nog eens printen vanaf hun mobiele apparaat.

Yves Rummens, Business Manager bij Xerox: “Werkzaamheden van een organisatie vinden steeds vaker plaats buiten het kantoor en niet meer alleen van 9 tot 5. Onze klanten hebben dringend behoefte om, terwijl ze onderweg zijn, op hun mobiele apparaat met documenten aan de slag te kunnen. Met Xerox DocuShare Mobile maken we dat nu nog makkelijker.”

Beschikbaarheid
De Xerox DocuShare Mobile is beschikbaar in de App store vanaf het tweede kwartaal van 2013. De oplossing is in eerste instantie alleen voor iOS, maar zal ook beschikbaar komen voor Android.

Rate this post

Print Friendly