Arnhem, 15 mei 2013 – Human Inference, Europees marktleider op het gebied van datakwaliteitsoplossingen, heeft Jeroen Wassink (45) aangesteld als Commercial Director Financial en Public sector. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantportfolio van Human Inference binnen deze markt. Het aantrekken van Jeroen Wassink stelt Human Inference in staat om een nieuwe groep bedrijven te voorzien van een centraal en betrouwbaar klantbeeld. Enerzijds kunnen bedrijven in de financiële sector daarmee voldoen aan wet- en regelgeving en anderzijds biedt het hen de mogelijkheid om de klant centraal te stellen, door deze op een meer persoonlijke en relevante manier te benaderen.

Jeroen Wassink heeft ruim 20 jaar ervaring in de financiële sector en bekleedde verschillende commerciële en managementfuncties. Voor zijn start bij Human Inference was hij werkzaam bij Welten Holding als businessunit manager, waar hij verantwoordelijk was voor interim management en de ZZP-markt. Daarvoor werkte Jeroen Wassink bij ABN AMRO in diverse managementfuncties.

Jeroen Wassink: “Juist nu financiële dienstverleners zo onder vuur liggen, is er voor hen winst te behalen door de inzet van een centraal klantbeeld. De managementaandacht is door de crisis in de sector veel komen te liggen op het voldoen aan wet- en regelgeving, risk en compliance. Dat gaat ten koste van aandacht en focus op klanten, terwijl die behoefte juist groeiende is. Een betrouwbaar klantbeeld kan daarbij helpen. Financiële dienstverleners kunnen hiermee namelijk niet alleen het klantcontact en het imago verbeteren, maar tegelijkertijd ook eenvoudiger voldoen aan Europese wet- en regelgeving. Human Inference is marktleider op het gebied van een centraal klantbeeld via Master Data Management en heeft bijzonder veel mogelijkheden om een nog stevigere positie te claimen. Het is daarom mijn doelstelling om onze aanpak en oplossingen vanuit een breder business- en klantperspectief binnen de sector onder de aandacht te brengen.”

“De keuze om een Commercial Director voor deze segmenten aan te nemen past uitstekend binnen de strategie van Human Inference om onze leidende positie in de financiële markt uit te breiden”, aldus Wim Jansen, Chief Operations Officer van Human Inference. “Jeroen Wassink kent de financiële wereld van binnenuit en brengt een schat aan marktkennis met zich mee. Deze kennis kan hij perfect inzetten bij het helpen van financiële instellingen om hun klantinteractie persoonlijker en daarmee rendabeler te maken.”

 

Rate this post

Print Friendly