Hoofddorp, 15 mei 2013 – OpenText, een wereldwijde marktleider op het gebied van Enterprise Information Management (EIM), heeft een 2013 SAP® Pinnacle award ontvangen in de categorie Solution Extension Partner of the Year. SAP Pinnacle awards worden jaarlijks uitgereikt aan de belangrijkste SAP-partners die uitblinken in ontwikkeling en groei van hun partnership met SAP en in het stimuleren van klantsucces. Finalisten en winnaars in de negentien categorieën zijn gebaseerd op aanbevelingen uit het veld, feedback van klanten en prestatie-indicatoren in de volgende vier categorieën: co-innovatie, marktuitbreiding, dienstverlening en duurzaamheid.

“Het partnership tussen OpenText en SAP – al meer dan twee decennia – is een belangrijke stimulans geweest voor de ontwikkeling van innovatieve en geïntegreerde oplossingen op de wereldwijde markt”, zegt Patrick Barnert, senior vice president, Partners and Alliances bij OpenText. “Als onze zesde overwinning op rij staat deze onderscheiding voor meer dan een gedeelde visie op succes: het betekent een standvastige inzet voor het creëren van concurrentievoordeel in de zakelijke wereld voor onze gezamenlijke klanten.”

De SAP Pinnacle awards tonen SAP’s toewijding aan zijn ecosysteemstrategie voor partners, die belangrijke toegevoegde waarde voor klanten biedt en waarmee SAP zijn bedrijfsdoelen kan bereiken. De awardwinnaars worden officieel erkend tijdens SAPPHIRE NOW, SAP’s internationale klantenconferentie, die van 14 t/m 16 mei plaatsvindt in Orlando, Florida, USA

“Wij feliciteren OpenText met de welverdiende 2013 SAP Pinnacle award”, zegt Eric Duffaut, corporate officer en president, Global Ecosystem and Channels, bij SAP. “SAP is een innovatief en snelgroeiend bedrijf. Wij plaatsen klantsucces in het middelpunt van alles wat wij doen. Ons levendige en groeiende ecosysteem van partners is cruciaal voor ons bedrijf zowel nu als in de toekomst. Samen met onze partners – die samen met ons innoveren en onze oplossingen doorverkopen en implementeren – bieden wij een keuze en leveren wij transformationele waarde aan onze gezamenlijke klanten van welke grootte dan ook. Partners zoals OpenText zijn vandaag de dag meer dan ooit essentieel voor het succes van onze klanten.”

OpenText is SAP-partner sinds 1992 en nog steeds een leider in de Enterprise Information Management-markt in alle belangrijke functionele gebieden en branches. Duizenden klanten van diverse omvang implementeren oplossingen van OpenText, die SAP doorverkoopt als uitbreiding van een oplossing, om zo ongestructureerde informatie naadloos aan te sluiten op SAP-bedrijfsprocessen. Met de geïntegreerde oplossingen kunnen klanten de volledige waarde van digitale data realiseren, omdat informatie makkelijk te vinden, vast te leggen, beheren, besturen, beveiligen en benutten is.

 

Rate this post

Print Friendly