Op woensdag 12 juni organiseert de VGP een Kennis & Netwerk Plaza Bijeenkomst. Het thema voor deze middagbijeenkomst is: De toekomst van de Postmarkt

Tijdens deel 1 (uitsluitend toegankelijk voor VGP-leden), worden de nieuwste resultaten van het eigen periodieke onderzoek van de VGP naar de kwaliteit van de postbezorging m.b.t. overkomstduur en overkomstzekerheid bekend gemaakt.

Voorts zal voorzitter Wim Ledder berichten over de strategische heroriëntatie van de VGP en tot slot zal worden gepresenteerd op welke wijze de samenwerking tussen VGP en Sandd op het gebied van inkoopbundeling in 2013 zal worden voortgezet.

Deel 2 is naast leden, ook toegankelijk voor kandidaat-leden.

Eerdaags zal minister Kamp zijn toekomstvisie op de Nederlandse postmarkt naar de tweede kamer sturen. Een uitstekende gelegenheid om PostNL en Sandd te vragen naar hun mening over dit stuk en naar hun eigen ideeën over de ontwikkeling van de postmarkt.

Het complete programma voor deze middag is te lezen op de VGP-website.

De bijeenkomst vindt plaats bij Rotaform Document Services in Lelystad.

Potentiële leden die geïnteresseerd zijn in deelname, kunnen contact opnemen met het secretariaat.

Datum: Woensdag 12 juni 2013

Locatie: Rotaform Document Services, Lelystad

Aanvang: 15.45 uur

Aanmelden alleen via: info@vgp.nu

Deelname aan de Kennis & Netwerk Plaza Bijeenkomst is gratis voor leden. Ook potentiële leden zijn van harte welkom. Hoe u lid of relatie kunt worden, leest u terug op de website www.vgp.nu of neem contact op met het secretariaat op 0297 – 25 46 06.

 

Rate this post

Print Friendly