Medius kondigt de release aan van Mediusflow XI, een dynamische en krachtige crediteuren automatisering en workflow oplossing.

Mediusflow XI biedt het hoogst mogelijke niveau van automatisering en controle van de corporate financiële processen en stelt gebruikers in staat om facturen en documenten vanaf elk platform te verwerken; smartphone, tablet of PC.

Het bevat intuïtieve ‘drag-and-drop’ functionaliteiten die de workflow creatie en het -beheer substantieel vereenvoudigen. Mediusflow XI is speciaal ontwikkeld voor de cloud en maakt gebruik van Microsoft’s Windows Azure cloud-platform.

Precies elf jaar na de eerste release, lanceert Medius Mediusflow XI, een unieke workflow oplossing voor crediteuren automatisering. Mediusflow XI overbrugt de kloof tussen ‘pure-play’ workflow en crediteuren automatiseringsoplossingen. Hierdoor zijn organisaties beter in staat alle financiële processen te automatiseren, beheersen en beheren.

“Wij zien grote mogelijkheden voor financiële procesautomatisering. Organisaties kunnen de kostenefficiëntie van hun financiële proces met wel 80% verbeteren. Gezien de flexibiliteit van onze oplossing, zijn wij ervan overtuigd dat de besparingen zelfs nog hoger kunnen zijn”, zegt Mikael Lindblom, CEO van Medius. “Mediusflow XI is de grootste productinvestering in de geschiedenis van Medius, aldus Lindblom, en we zijn blij om een, op gebruikers gerichte, crediteuren automatiseringsoplossing te kunnen bieden die zowel de flexibiliteit als de verwerkingskracht van een BPM-oplossing in zich heeft. Met Mediusflow XI, kunnen organisaties de automatisering en workflow van financiële processen maximaliseren tegen een fractie van de kosten van de meeste ERP-specifieke workflow-tools.”

Mediusflow XI biedt standaard ‘best practice’ workflows voor crediteuren en inkoop:

• Mediusflow Match en autoriseren voor factuurbeheer

• Mediusflow Contract voor contractbeheer

• Mediusflow Procurement voor de verwerking van inkoop

Daarnaast kunnen gebruikers met de dynamische Mediusflow Workflow Studio zelf ‘on-the- go’ workflows ontwikkelen en creëren.

“Met Mediusflow XI definiëren we een nieuw pad voor automatisering van alle financiële processen. Organisaties kunnen profiteren van de voordelen van een ‘best practice’ oplossing en hebben de vrijheid om hun workflows naar behoefte eenvoudig aan te passen.”, zegt Niclas Lilja, Vice President Product Development bij Medius.

“Met Mediusflow XI beschikken organisaties niet alleen over een dynamische en krachtige oplossing”, gaat Niclas Lilja verder, “maar ook over een oplossing die geschikt is voor alle platformen, waaronder smartphone en tablets. Om gelijke tred te kunnen houden met de snelheid van het bedrijfsleven en om de volledige productiviteit van gebruikers te garanderen, moeten organisaties in staat zijn om hun processen eenvoudig, zichtbaar en benaderbaar te maken voor de gebruikers. Mediusflow XI biedt volledige mobiliteit van de werkwijze vanaf dag één “. De oplossing is speciaal gebouwd voor de cloud, maakt gebruik van Microsoft’s Windows Azure cloud-platform en omvat daarom het dynamisch en kostenefficiënte beheer van alle werkstromen. Mediusflow is ERP-onafhankelijk en biedt turn-key integratie pakketten voor alle toonaangevende ERP-oplossingen, waaronder SAP, Microsoft Dynamics, Oracle, IBS Enterprise / ASW en Lawson / Infor M3.

Medius

Medius ontwikkelt, verkoopt en implementeert Mediusflow™, een standaard software oplossing voor het vastleggen van de workflow voor diverse bedrijfsprocessen, zoals purchase to pay (P2P) elektronische factuurafhandeling, verlofaanvraag, klachtenafhandeling en declaratieverwerking. Het bedrijf is opgericht in 2001 te Linköping (Zweden), bedient meer dan 750 klanten wereldwijd en heeft meer dan 200 medewerkers in 10 landen. Dankzij haar internationale aanwezigheid en haar uitgebreide partnernetwerk is Medius in staat om wereldwijd implementaties te verzorgen en ondersteuning te bieden.

 

Rate this post

Print Friendly