Breukelen, 2 mei 2013 – Atrip BV, een jonge en moderne drukkerij uit Lunteren, heeft geïnvesteerd in een Xerox 770 om aan de vraag naar kleinere druk- en printopdrachten die zwart-wit en kleur combineren te voldoen, zonder afbreuk te doen aan de kleurkwaliteit. Bovendien kan Atrip met deze machine de toegenomen vraag naar digitaal drukwerk bij partner en offset-drukkerij AMV BV snel en flexibel verwerken. Xerox-partner ISO Groep verzorgde de installatie van de Xerox 770.

“Ik ben als ondernemer continu op zoek naar manieren om de groei van mijn bedrijf zeker te stellen. De samenwerking met AMV BV is daar een voorbeeld van. Door het digitale en offset-aanbod van beide bedrijven te combineren, bedienen we nu een grotere markt”, vertelt Gert Hardeman, directeur van Atrip BV. “Met de Xerox 770 kunnen we de toegenomen vraag goed aan en behalen we een goede total cost of ownership. Daarbij weten we ons ondersteund door ISO Groep, die ons bedient met onafhankelijk advies en onze vragen serieus neemt. Ik zie nog altijd voldoende mogelijkheden op grafisch gebied, want er blijft behoefte aan kwalitatief goed drukwerk in kleinere oplages. Bedrijven en particulieren besteden dat steeds vaker uit en daar kan ik ze in voorzien.”

Digitale kleurkwaliteit

Kees Thoutenhoofd, directeur van full service print- en ICT-leverancier ISO Groep: “Om ook grafische ondernemers te ondersteunen bij de groei van hun dienstverlening, hebben we ons aanbod voor kantooromgevingen uitgebreid met grafische technologie en service van Xerox. De Xerox 770 digitale kleurenpers onderscheidt zich door de Automated Colour Quality Suite (ACQS) met inline fotospectraalmeter. Deze set van tools voor kleurbeheer brengt de tijd die nodig is voor het kalibreren van de machine terug tot enkele minuten en zorgt voor een stabiele kleurkwaliteit. De pers print een uitgebreide range aan papier schoon-en-weer af, inclusief 300 grams gecoat, met een snelheid van 71 pagina’s per minuut. De externe fiery-controller zorgt er bovendien voor dat de registratie van dubbelzijdige prints moeiteloos verloopt.”

 

Rate this post

Print Friendly