Welkom bij Korlaar Recycling B.V.

Aangescherpte milieu-eisen betekenen voor veel bedrijven een grote zorg voor het verwerken van afval en reststoffen. Om ook in de toekomst uw werk goed en efficiënt te kunnen blijven doen, heeft u een partner nodig voor het optimaal kunnen functioneren. Korlaar Recycling is voor u de betrouwbare partner.

In de meer dan 50 jaar dat Korlaar Recycling bestaat heeft het veel expertise opgebouwd in het verwerken van ferro en non ferro metalen. U kunt er ook terecht voor bedrijfsafval, hout, kunststoffen en papier. De verwerking gebeurt met zo min mogelijk administratieve handelingen, maar wel met inachtneming van de milieu-eisen. Samenwerken met Korlaar Recycling betekent voor u een zorg minder.

Korlaar Recycling is volledig gecertificeerd volgens de ISO 9001 normen. Dit betekent dat u er zeker van kunt zijn dat uw afval in goede handen is.

Korlaar Recycling biedt voor verwerking van afval en restmaterialen een pasklare oplossing

Zo werkt er landelijk het Korlaar-inzamelsysteem voor gebruikte offsetplaten van drukkerij bedrijven; desgevraagd met een continuïteit van 24 uur per dag.
Vanuit het centrum van het land worden containers (indien noodzakelijk) dagelijks geleegd of opgehaald, waarna de restmaterialen met zorg worden vervoerd en op deskundige wijze verwerkt.

Verhuur van containers

Perscontainers, containers en bakken zijn in verschillende afmetingen te huur voor ferro en non ferro metalen, papier, accu’s, offsetplaten en bedrijfsafval. Er zijn ook vloeistofdichte bakken beschikbaar.
Bel (035) 601 33 97 of email soest@korlaarrecycling.nl voor meer informatie.

Rate this post

Print Friendly