Eindhoven, 24 april 2013 – Michael Hodde (42) is per 1 april aangesteld als Senior Projectmanager bij VDD IQware, ontwikkelaar en leverancier van het Enterprise Content Management (ECM) systeem Hyarchis.Net. In deze functie zal Michael voornamelijk leiding geven aan implementatieprojecten. Tevens gaat hij zich bezig houden met de ontwikkeling van een blauwdruk voor de aanpak van projecten, gebaseerd op de projectmanagementmethoden Prince2 en Scrum.

Michael heeft veel ervaring in de wereld van document- en workflowmanagement . Zo was hij elf jaar werkzaam als Projectmanager en Business Consultant bij COSA. Binnen deze functie was hij verantwoordelijk voor grote projecten, implementeerde hij diverse workflow- en documentmanagement systemen en gaf hij trainingen en workshops. Voor zijn aanstelling bij VDD IQware werkte Michael als IT Solution Architect bij ING. Daar was hij verantwoordelijk voor de informatievoorziening van verschillende kanalen, waaronder MijnING.

 

“Naast de blijvende focus op partnerkanalen wil VDD IQware ook in haar directe markten verdere groei realiseren. Ik vind het interessant om mij daarmee te bemoeien”, aldus Michael Hodde. “Ook wil ik met mijn ruime ervaring met de projectmethoden Prince2 en Scrum een professionaliseringsslag maken. VDD IQware is de laatste maanden enorm gegroeid en het is daarom belangrijk dat de structuur in het projectmanagement behouden blijft. Om hier zinvol aan bij te dragen wil ik het beste uit deze methoden feilloos met elkaar combineren.”

 

Rate this post

Print Friendly