Donderdag 11 april jongstleden stond weer in het teken van de partnerdag tussen Service Point en Raet. Dit jaar was het thema “Ze moeten nu eindelijk uit de kast komen”! De toenemende trend van E-HRM, online personeelsdossiers en Het Nieuwe Werken stond op deze dag centraal op het hoofdkantoor van Service Point in Alphen aan den Rijn.

De belangstelling voor de partnerdag was zeer groot. Maar liefst 20 verschillende bedrijven en 35 belangstellenden waren deze dag aanwezig. Het programma bestond uit een presentatie van Raet Online, een presentatie van Service Point over het scanproces en een rondleiding achter de schermen om het scanproces ook daadwerkelijk visueel te aanschouwen.

Achtergrond

Wist u dat het opzoeken van een document in een papieren dossier soms wel tien minuten duurt? En dat binnen veel organisaties ruim de helft van de papieren personeelsdossiers ook als schaduwarchief bestaat? Veilige digitalisering is hiervoor dé uitkomst.

Stop met zoeken

Papieren personeelsdossiers, het is niet meer van deze tijd! Het wordt hoog tijd dat deze uit de kast komen en zich laten digitaliseren. Zo hoeven HR medewerkers niet eindeloos te zoeken en is geautoriseerde toegang en 24/7 raadpleegbaarheid tot de dossiers geregeld.

Advies

Service Point kan adviseren in het gehele proces, namelijk:

• Het scanproces van dossiermap tot digitaal document;

• Voordelen van het afschaffen van fysieke papierstromen;

• Variaties in digitaliseren van dossiers;

• Online beschikbaar stellen van personeelsdossiers.

Rate this post

Print Friendly