Breukelen, 15 april 2013 – BührmannUbbens, groothandel in papier, verpakkingen, enveloppen en signproducten, is door Xerox benoemd tot Autorized Reseller van het onlangs gelanceerde Responsible Cartridge assortiment. Deze nieuwe lijn van laaggeprijsde en milieuvriendelijke tonercartridges richt zich op niet-Xerox printers, zoals Brother, Canon, Epson, HP, IBM, Konica Minolta, Kyocera, Lexmark, OKI en Panasonic. Ten opzichte van OEM-cartridges geldt een kostenbesparing van tenminste 45 procent. Responsible Cartridges bieden hoogwaardige printkwaliteit van de eerste tot de laatste pagina. De paginaopbrengst is minimaal gelijk aan een OEM-cartridge. Daarbij geldt een 100 procent-tevredenheidsgarantie van twee jaar.

“Als grootste distributeur van papier in de Benelux is het assortiment van Xerox Responsible Cartridges een logische aanvulling op ons assortiment”, aldus Marco Lenting, Salesmanager Office Products bij BührmannUbbens. “Cartridges en papier zijn beide printerconsumables en op deze manier bieden wij onze klanten een unieke one-stop-shop mogelijkheid. De merken Xerox en BührmannUbbens staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid, waardoor wij elkaar goed aanvullen.”

“De cartridges uit de Responsible-lijn voldoen aan dezelfde kwaliteitsnormen die Xerox hanteert voor de cartridges voor Xerox-printers en -mfp’s”, aldus Patrick van Dommelen, National Sales Manager Benelux bij Xerox Document Supplies. “Door nadrukkelijk ons merk aan deze cartridges te verbinden, kunnen gebruikers vertrouwen op hoge en consistente kwaliteit. Met BührmannUbbens als Authorized Reseller zijn de gebruikers verzekerd van een goede leveringsbetrouwbaarheid en adequate kennis, wat gebruikers in staat stelt om onmiddellijk en zonder risico een forse besparing op hun printkosten te behalen en tegelijkertijd het milieu te sparen.”

Milieu

Meer dan 90 procent van de originele onderdelen van de cartridges worden hergebruikt om productiekosten te voorkomen en afval te verminderen. Deze duurzame onderdelen zijn grondig gecontroleerd binnen een ISO 9001 gecertificeerd productieproces. Slijtagegevoelige componenten worden vervangen en nieuwe toner toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat de cartridges continu goede prestaties leveren.

 

Rate this post

Print Friendly