Amersfoort, 11 april 2013 – Het Amersfoortse bedrijf AddComm, specialist in multi-channel communicatie, heeft haar printerpark uitgebreid met de Océ ColorStream 3200. Door de overgang te maken van offset-voordruk plus toner inprint naar volledige full-color inkjet, kan de snel groeiende onderneming substantieel op kosten besparen. Bovendien biedt de hoogwaardige printer talrijke mogelijkheden voor personalisatie en kunnen oplages flexibeler worden geproduceerd. Ook heeft AddComm met de nieuwe investering een flinke stap gezet op het gebied van MVO; twee drukgangen worden immers gecombineerd tot één, en is de ColorStream 3200 bijvoorbeeld in staat om zonder papierverlies te pauzeren.

Versterking positie in transactieprinten

AddComm is gespecialiseerd in geïntegreerde oplossingen voor multichannel-communicatie: via traditionele print, direct mail en digitale kanalen zoals e-mail, sms, FiNBOX, DigiAccept, webpresentment en online archivering. Met dit uitgebreide aanbod van online tools en hoogwaardige dienstverlening voor productie en verzending anticipeert het bedrijf op de behoefte aan gepersonaliseerde communicatie-uitingen: van direct mail tot facturen en overzichten. “Ons bedrijf maakt een groei door en heeft met name een sterke positie in de verwerking van transactie documenten. Daarnaast richten we ons steeds meer op direct mail, in het bijzonder door de inzet van inkjet-technologie. De plaatsing van de Océ ColorStream 3200 en uitgebreide PRISMAproduction output management software is hiervan een logisch onderdeel,” vertelt Leonie van der Veen, Manager Operations van AddComm.

“Omdat inkjet voor ons een relatief nieuwe technologie is, hebben we de advisering en begeleiding door Canon als zeer prettig ervaren, net als bij eerdere implementaties. De installatie is probleemloos verlopen en het is fijn om te weten dat Canon ons ook na de installatie bijstaat met advies, zodat we ons nieuwe printsysteem optimaal kunnen benutten”, vervolgt Van der Veen.

“AddComm is al een grote speler op het gebied van transactieprinten. Met de nieuwe Océ ColorStream 3200 kan zij deze positie verder versterken en tegelijkertijd haar activiteiten op het gebied van direct mail fors uitbreiden”, zegt Frank Huigen, Sales Director Commercial Printing van Canon Nederland. “AddComm heeft een duidelijke visie op de markt voor digitaal printen en is voortdurend op zoek naar mogelijkheden om haar aanbod uit te breiden en verbeteren. Wij zijn er trots op dat we met AddComm de markt voor transactieprinten en direct mail verder kunnen ontwikkelen.”

Combinatie van productiviteit, efficiency en kwaliteit

Het inkjet portfolio van Canon bestaat uit JetStream en ColorStream producten met snelheden van 648 tot 5500 kleurpagina’s per minuut. De Océ ColorStream 3000 serie biedt snelle en hoogwaardige full-color inkjet-printers. De Océ ColorStream 3200 heeft een printcapaciteit van 648 A4 per minuut. De bijzondere combinatie van productiviteit, efficiency en kwaliteit maakt de overgang van zwart-wit naar full-color of zelfs naar vijf of zes kleuren gemakkelijker en sneller. DigiDot Multilevel Dot Modulation produceert scherpe details en egale halftonen met een waargenomen kwaliteit van 1.200 x 1.200 dpi bij een optimale printsnelheid. Het resultaat is productiviteit en flexibiliteit voor een snelle productie in kleur en zwart-wit van transactie-, TransPromo, direct mail-toepassingen, boeken en handleidingen met de betrouwbaarheid, printkwaliteit en media die kenmerkend zijn voor Canon inkjet technologie. De vele productiemogelijkheden en het flexibele mediagebruik dragen bij aan een systeem dat klaar is voor de toekomst.

 

Rate this post

Print Friendly