De multifunctionele A4-kleurensystemen, de Toshiba e-STUDIO287CS/347CS/407CS, met compact design hebben een printsnelheid van respectievelijk 28/34/40 kleurenpagina’s per minuut. Deze systemen bieden eenvoudige integratie in bestaande IT-infrastructuren en flexibele uitbreiding van functionaliteiten, dankzij de Toshiba e-BRIDGE technologie.

Doelgroep

De e-STUDIO407CS serie biedt excellente beeldkwaliteit in kleur en zwart-wit. De maximale papiercapaciteit is 2.630 vel. Printen, kopiëren en scannen zijn standaard functionaliteiten en alle modellen zijn uit te breiden met een faxfunctionaliteit. Deze drie nieuwe systemen zijn uitermate geschikt voor kleine tot middelgrote werkgroepen en afdelingen, met name door de optionele uitbreiding van de systemen met de ruimtebesparende interne finisher die tot 50 pagina’s hecht.

Met het intuïtieve 9 inch bedieningspaneel heeft de gebruiker eenvoudig toegang tot gepersonaliseerde instellingen en werkstromen voor optimale efficiency. En dankzij de Toshiba beveiligde harde schijf zijn documenten beschermd tegen oneigenlijk gebruik.

A4-systeem met de functionaliteit van een A3-systeem

“Dankzij de toegepaste e-BRIDGE technologie, biedt deze nieuwe reeks A4-kleurensystemen onze klanten dezelfde voordelen en functionaliteiten als ons uitgebreide A3-productportfolio,” zegt Manon Kleijwegt, Senior Product Manager bij Toshiba TEC Netherlands. “De bewezen betrouwbaarheid van de Toshiba e-BRIDGE technologie is ideaal voor bedrijven die een groter printerpark beheren.”

Milieuvriendelijk

Alle drie de nieuwe Toshiba modellen voldoen aan de ENERGY STAR criteria, hebben een laag energieverbruik en de mogelijkheid om dubbelzijdig af te drukken om het papierverbruik te reduceren. En de systemen nemen, net als alle Toshiba systemen, deel aan het Toshiba CO2 neutraal programma. Dit betekent dat de uitstoot van CO2, van productie en vervoer tot aan het afdrukken, wordt gecompenseerd. Voor meer informatie over het Toshiba CO2 neutraal programma verwijzen wij u naar www.toshibacarbonzero.eu/nl.

[btn link=”http://www.toshibatec.nl/document-management/mfps/mfps-a4-kleur/” color=”grey” size=”size-xxl”]Klik hier voor meer informatie[/btn]

Rate this post

Print Friendly