Datascan heeft Equitrac toegevoegd aan de distributie-overeenkomst met Nuance, een belangrijke leverancier van spraak- en intelligente scanoplossingen.

Begin 2011 werd al een eerste overeenkomst tussen beide ondernemingen afgesloten voor de distributie van eCopy ShareScan en X-Solutions, de oplossingen van Nuance voor het intelligent scannen, verwerken en opslaan van digitale informatie. Het opnemen van Equitrac printmanagement software is een logische aanvulling op het productportfolio voor een nog bredere keuze en service naar de markt toe. Al in 2000 heeft Datascan met groot succes de printmanagementoplossing SafeCom op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Inmiddels maakt SafeCom ook deel uit van Nuance, waardoor Datascan met de twee belangrijkste oplossingen in de markt voor iedere organisatie de beste oplossing kan bieden.

Naar aanleiding van de overeenkomst zegt Peter van der Vecht, algemeen directeur van Datascan: “overal in Nederland zijn organisaties op zoek naar mogelijkheden om de kosten te verlagen en de bedrijfsprocessen efficiënter te maken. Door onze sterke aanwezigheid in heel Nederland heeft Datascan bijzonder goed inzicht in de behoefte van bedrijven als het gaat om het managen van printers en gebruikers, het digitaliseren van documenten en het vertrouwelijk printen. Daarbij speelt ook meer en meer duurzaamheid een rol.” Datascan bevindt zich in een uitstekende positie om de efficiëntere bedrijfsprocessen en gestroomlijnde document(scan)processen van Nuance Document Imaging Solutions onder de aandacht te brengen bij meer organisaties. Bovendien kan het bedrijf dankzij de uitgebreide expertise in softwareoplossingen een toegevoegde waarde bieden door middel van professionele diensten, bijvoorbeeld op het gebied van consultancy en training.

 

Rate this post

Print Friendly