Dinsdag 2 april is de nieuwe Sandd vestiging in Schiedam feestelijk geopend. Burgemeester Lamers en Haico Meijerink (Algemeen Directeur van Sandd) namen het pand officieel in gebruik door met een nieuwe Sandd bestelbus de feestelijke ruimte binnen te rijden.

Sinds 1 maart heeft Sandd haar intrek genomen in het nieuwe pand aan de ’s-Gravelandseweg te Schiedam. In het pand komen 2 Rotterdamse vestigingen plus de vestigingen Dordrecht en Spijkenisse samen op één locatie. Een mooie ontwikkeling die ruimte biedt aan de groei van Sandd in de regio en daarmee een grotere efficiency mogelijk maakt. De medewerkers zijn trots op de nieuwe locatie die met een vloer van 3.490 m2 voldoende oppervlakte biedt voor het verwerken van gemiddeld 750.000 poststukken per bezorgdag.

Na presentaties van Thiemo van Spellen (Commercieel Directeur van Sandd en winnaar van de SMA titel Commercieel Directeur van 2012) en Rob Brakenhoff (Operationeel Directeur van Sandd) nodigde Haico Meijerink de burgemeester uit voor de officiële openingshandeling. Burgemeester Lamers: “Schiedam en Sandd hebben veel gemeen. We hebben beide een grote ondernemingsgeest en zijn doorzetters. We zijn zeer verheugd met de komst van Sandd naar onze stad!”

 

Rate this post

Print Friendly