Amsterdam, 3 april 2013 – Basware is genoemd als een van Europa’s vijftig meest innovatieve financieel-technologische bedrijven. De FinTech 50 is samengesteld door een panel van industrie-experts en venture capital-specialisten en omvat een aantal opkomende technologieën waaronder mobiele betalingssystemen en valuta-uitwisseling.

Ook al bestaat Basware meer dan 30 jaar, toch wordt het Finse bedrijf alom beschouwd als een technologische ‘game changer’. Met enkele recente overnames en de introductie van B2B-cloudoplossingen verandert Basware de manier waarop grote ondernemingen en het MKB tegen de strategische waarde van financiële functies aankijken.

Basware verbetert de manier waarop bedrijven hun purchase-to-pay and order-to-cash processen gebruiken door het aanbieden van het grootste beschikbare open commerce ecosysteem voor een optimale inkoop- en leverancierssamenwerking.

“In een volatiele, internationale zakelijke omgeving wordt B2B-zakendoen steeds complexer”, zegt Steve Muddiman, Senior Vice President, Global Marketing bij Basware. “Beleid op basis van ‘oud papier’ en het niet integreren van financiële supply chain weerhouden de financiële functie als strategische partner bij het bereiken van organisatorische doelstellingen. De erkenning van onze focus op innovatie en ons doel om bedrijven anders tegen hun financiële functie aan te laten kijken geeft ons voldoening.”

Rate this post

Print Friendly