Nijmegen, 3 april 2013 – ITP/OnLine Server 4.2 van Aia Software is officieel gecertificeerd door SAP as powered by het SAP NetWeaver-platform.

Aia Software biedt met ITP/OnLine Server een totaaloplossing voor Customer Communication Management (CCM) die kan fungeren als de spil in alle schriftelijke klantcommunicatie.

Het SAP Integration and Certification Center heeft vastgesteld dan de ITP/OnLine Server 4.2 succesvol kan worden toegepast op de op J2EE gebaseerde engine van de SAP NetWeaver Composition Environment 7.1.

“Deze certificering maakt het voor organisaties nog interessanter om voor ITP/OnLine Server te kiezen als flexibele en interactieve document- en correspondentieoplossing,” volgens Paul Dirven, CEO van Aia Software. “Onze oplossing sluit goed aan op een SAP-omgeving en vormt een uitbreiding op de SAP-functionaliteit.”

Aia Software biedt een compleet CCM-platform, de oplossing voor Customer Communication Management dat de centrale plek kan vormen waar informatie vanuit alle mogelijke bronnen en systemen wordt samengevoegd. Dit leidt tot kwalitatief hoogwaardige klantcommunicatie via verschillende kanalen zoals een portal, een mobiel apparaat, het web, met een fax, op papier via de post of wellicht social media. De klant krijgt daarmee communicatie op maat, de organisatie behoudt wel alle controle op de kwaliteit en is bovendien minder tijd en geld kwijt aan onderhoud.

 

Rate this post

Print Friendly