Konica Minolta, leverancier van documentoplossingen, introduceert een vernieuwde lijn bizhub A3-kleurensystemen. De MFP¹s hebben meer functionaliteiten en zijn uitgerust met een Internal Web Server-technologie (IWS) die communicatie via XML mogelijk maakt. Dit biedt extra toepassingsmogelijkheden, zoals een customized display dat volledig naar eigen smaak en stijl kan worden ingericht. Ook kunnen functies worden weggelaten en toegevoegd.

Naast de IWS-technologie zijn de nieuwe A3-kleurensystemen sneller, verbruiken minder energie en zijn voorzien van touchscreens met in- en uitzoommogelijkheden. Met een simpele vingerbeweging kunnen nu ook teksten en beelden worden uitvergroot en verkleind. Verder zijn de mogelijkheden van swipen, zoals wordt gedaan op een tablet of smartphone, nog uitgebreider. Ook kunnen documenten, of pagina¹s uit documenten, die op de harde schijf van het systeem staan heel makkelijk via drag-and-drop worden geprint, gemaild of verwijderd.

³Door continu verbeteringen aan te brengen in onze systemen, blijven we voorlopen op de concurrentie², aldus Ruud van Soest, Marketing Manager bij Konica Minolta Business Solutions Nederland BV. ³Gebruikersgemak, slimme functionaliteiten, ecologische features en volledige aanpasbaarheid van schermen, maken de systemen erg geschikt voor verbetering van de productiviteit.²

 

Rate this post

Print Friendly