Almere, 25 maart 2013 — Met de lancering van het nieuwe couverteersysteem de DS-65 vergemakkelijkt Neopost de postverwerking en individualiseert alle zendingen. De DS-65 kan tot 2.400 enveloppen per uur verwerken en is speciaal ontwikkeld om de werkdruk van bedrijven te verlichten en hun verzendkosten te optimaliseren.

Verbeterde ergonomie dankzij de nieuwe technologieën van Neopost

Met zijn toevoereenheid voor bijlagen en twee flexFeed-toevoerstations kan de DS-65 alle soorten documenten (brochures, flyers, uitnodigingen, antwoordenveloppen) bijsluiten en zorgt hij voor een snelle en professionele vouwtechniek. De powerFold-vouwfunctie kan namelijk tot 5 A4-pagina’s vouwen, waardoor men onder het genormaliseerde posttarief van 50 g blijft.

Door zijn compacte afmetingen (80x44x68cm) past de DS-65 in iedere kantooromgeving. Het semiautomatische toevoerstation is voorzien van een nieuwe technologie om meerdere documenten met een variabele inhoud bij te sluiten zonder de werking van de machine te onderbreken. Het gebruiksgemak wordt verder geoptimaliseerd door het gebruiksvriendelijke kleurentouchscreen dat de programmering van de verschillende opdrachten vereenvoudigt.

Bovendien hoeven het toevoerstation voor enveloppen en het bijlagestation niet handmatig aangepast te worden: de DS-65 detecteert automatisch het formaat en de dikte van elk te verwerken document.

Geïndividualiseerde mailings met een gecontroleerde inhoud

De DS-65 is ook een krachtige marketingtool. In combinatie met het softwareprogramma OMS-100 (Output Management Software) kan elk bedrijf directmarketingcampagnes versturen naar gelang de geadresseerde (taal, postcode enz.) samen met de dagelijkse en administratieve post! De OMR/BCR-scanner analyseert systematisch elk document en stopt zodra er een fout optreedt. Zo biedt het de zekerheid dat elke envelop de volledige inhoud bevat. Om het lezen van de barcode te vergemakkelijken, is de OMR/BCR-scanner uitgerust met de digitaliseringstechnologie CIS, waarmee barcodes kunnen worden afgedrukt op iedere gewenste plek op het document.

 

Rate this post

Print Friendly