Wetzlar, Duitsland, 19 maart 2013 – NSi heeft Happy Capture Land ontwikkeld, een virtuele omgeving waar alledaagse document- en informatiegerelateerde uitdagingen op een ideale manier worden opgelost. Tijdens een Europese Roadshow gaan de deuren van Happy Capture Land open voor het publiek, voor een rondgang langs de best practices op het gebied van documentmanagement.

Efficiënt documentbeheer

Happy Capture Land is in het leven geroepen om het ideaalbeeld van documentbeheer en workflowmanagement te tonen. Veel voorkomende processen verlopen hier efficiënt en vlekkeloos. Medewerkers hoeven veel minder handmatige handelingen te verrichten. Door slimmer te werken, ontstaat meer rust op de werkvloer, waardoor de productiviteit toeneemt en het aantal fouten afneemt.

Apps voor documentmanagement

In Happy Capture Land kunnen documenten door middel van intuïtieve apps op scanners en mobiele apparatuur worden omgezet in juiste bestandsformaten en automatisch worden doorgestuurd naar collega’s of een bedrijfssysteem. Documenten zijn ook toegankelijk te maken voor mobiele werkers. Het verwerken van inkomende documenten gebeurt via intelligente workflows. Deze geautomatiseerde processen worden geactiveerd door barcodes en intuïtieve menu’s op MFP’s.

Monique Goosen, regional sales manager Benelux van NSi, licht toe: “Het is een soort Huis van de Toekomst voor content capture en workflowmanagement, behalve dat alles wat getoond wordt nu al in de praktijk is te brengen. Er is veel meer mogelijk dan mensen denken. Zelfs als bedrijven al tools inzetten voor automatische document-workflows benutten ze vaak maar een fractie van de mogelijkheden. Met Happy Capture Land willen we dat duidelijk maken.”

Openingstijden

Happy Capture Land staat centraal tijdens de NSi Roadshow ‘Slim werken geeft rust’ die in april plaatsvindt; op 9 april in Utrecht. Dan wordt getoond hoe alledaagse taken sneller en slimmer kunnen. Bestaande en potentiële klanten zijn welkom om te zien hoe ze nog meer uit de software van NSi kunnen halen, terwijl partners tips krijgen hoe ze de mogelijkheden en best practices in praktijk kunnen brengen.

 

Voor meer informatie over de roadshow: www.slimwerkengeeftrust.nl

 

Rate this post

Print Friendly