Amsterdam, 19 maart 2013 – Basware heeft vandaag een resellers-overeenkomst met Cintas Document Management afgesloten. Het bedrijf biedt een gevarieerd aantal organisaties gespecialiseerde diensten aan in de Noord-Amerikaanse regio. Volgens de afgesloten overeenkomst zal Cintas de Basware-diensten Purchase to Pay en Invoice Automation aan het eigen productaanbod toevoegen. Daarnaast is Cintas Document Management onlangs gecertificeerd als Imaging Service-leverancier om papieren facturen naar een digitaal formaat om te zetten.

Esa Tihilä, CEO van Basware, over de beklonken samenwerking: “Basware heeft verschillende markten in kaart gebracht wanneer het gaat om zowel marktaandeel als transactievolume. De gesloten overeenkomst met Cintas vormt een strategische samenwerking waarmee we toegang tot de Noord-Amerikaanse mid-markt krijgen waar automatische factuurverwerking een sterke groei meemaakt.”

Jörgen Hensgens, Vice-President Basware Benelux: “De samenwerking met Cintas is opnieuw een voorbeeld van de verdere invulling van de channelstrategie die Basware een tijd geleden heeft ingezet. Het is een ontwikkeling die niet alleen buiten Europa plaatsvindt. Ook in de Benelux vinden dergelijke samenwerkingsverbanden plaats en wordt het succes al jaren met onze zakelijke partners Ricoh, ICreative, Korade, Dynatos en ONEA gedeeld.”

 

Rate this post

Print Friendly