‘s-Hertogenbosch, 13 maart 2013 – Na eerdere succesvolle edities start Canon dit jaar weer met inspiratiesessies voor grafische ondernemers. Het programma met als thema ‘The Bigger Picture’ heeft tot doel ondernemingen te laten groeien door informatie en kennis te delen. Onderwerpen zijn onder andere social media, klantenwerving en website optimalisatie. Elke workshop wordt gegeven door een onafhankelijke specialist die afkomstig is uit de grafische sector.

De praktijkgerichte workshops zijn onderdeel van het veelgeprezen Essential Business Builder Program. Dit programma is ontworpen door Canon om klanten te helpen hun grafische onderneming verder te ontwikkelen. “Wij vinden het belangrijk om klanten te helpen met zakelijk advies en ondersteuning bij het zetten van de volgende stap met hun bedrijfsplannen en zo de printbranche in zijn geheel succesvoller te maken”, aldus Frank Huigen, Sales Director Professional Printing van Canon Nederland.

Ongedwongen sfeer

De Canon workshops zijn al jaren een groot succes onder grafische ondernemers. Michel Roest – directeur bij Decaprint – bezocht vorig jaar de ‘Samen Scoren’ workshop: “Dankzij de ongedwongen sfeer waren alle deelnemers – die toch elkaars concurrenten zijn – in staat om zeer openhartig met elkaar te sparren over het onderwerp multimedia en de mogelijkheden die deze toepassingen kunnen bieden binnen onze markt. Niet te grootschalig, informatief, ongedwongen en vooral een zeer nuttig evenement.”

Positieve discussie

Fred Feij –directeur bij Print Service Ede – was vorig jaar aanwezig bij de workshop ‘Social Media’: “Ik ben erg blij dat ik hierbij aanwezig ben geweest. Het was een mooie, interessante en open sessie waarbij veel ruimte is voor positieve discussie met andere ondernemers. Dit soort sessies helpen je om bevestiging te krijgen of je de juiste focus hebt of geven je juist nieuwe inzichten om je visie aan te passen.”

Programma

19 maart – Succesvol nieuwe klanten werven

23 april – Succesvol zaken doen met social media

21 mei – Out of the box: verhoog de waarde van print

18 juni – Website optimalisatie: haal meer uit uw website

17 sept – Groeien met fotografisch drukwerk

 

Aanmelden voor één van de workshops kan via: http://registration.eventer.eu/succesworkshops/

 

Rate this post

Print Friendly