Hoofddorp, 14 maart 2013 – OpenText, een wereldwijde marktleider op het gebied van Enterprise Information Management (EIM), lanceert OpenText SecureiX. Met deze nieuwste Cloud Services-oplossing kunnen organisaties berichten en informatie uitwisselen en samenwerken in een veilige, geïntegreerde cloudomgeving. OpenText SecureiX is de eerste van een nieuwe generatie Information Exchange-oplossingen die zich richten op het uitwisselen van informatie ongeacht het formaat en ongeacht het type apparaat.

De hoge risico’s waar we vandaag de dag mee te maken hebben, vereisen een Information Exchange-oplossing die waardevolle content beschermt en tegelijkertijd organisaties in staat stelt er optimaal gebruik van te maken. OpenText SecureiX realiseert een veilige communicatiestroom in twee richtingen. Het is net zo makkelijk te gebruiken als e-mail, maar biedt wel het beveiligings- en audittraject dat organisaties tegenwoordig nodig hebben om aan compliance-eisen te voldoen. Het product kan gebruikers helpen veilig alle soorten berichten en grote bestanden binnen of buiten hun bedrijfsnetwerk uit te wisselen via de cloud. Dankzij de intuïtieve interface van SecureiX is weinig tot geen training nodig en als cloudgebaseerde oplossing vermindert SecureiX IT-kosten door de complexe infrastructuur voor informatie-uitwisseling off-premise te verplaatsen.

“Inactieve informatie is noch nuttig noch veilig – de kracht van informatie zit vooral in de mogelijkheid om het veilig te delen”, zegt Mark J. Barrenechea, CEO van OpenText. “De behoefte aan veilige documentuitwisseling en samenwerking blijft groeien en slecht beheerde e-mail leidt tot ernstige veiligheidsrisico’s. SecureiX past uitstekend bij onze EIM-strategie om de volgende evolutie in enterprise communication en file delivery te bieden. In tegenstelling tot e-mailoverdracht in gewone tekst zijn gegevens in SecureiX te allen tijde doorzoekbaar en versleuteld.”

De belangrijkste kenmerken zijn:

• Tijdens bestand- en informatie-uitwisseling zijn gegevens versleuteld – zowel binnen als buiten de organisatie – en dat zorgt voor uitstekende bescherming van gevoelige data.

• Door samenwerking via berichten-threads, die uploads van bestanden bevatten, kunnen gebruikers op een zeer transparante manier onderling contact hebben en kan content meer intuïtief georganiseerd worden.

• Notificaties zijn voorzien van datum en tijd wanneer berichten worden ontvangen en bestanden worden gedownload. Dit maakt het volgen makkelijker en het workflowbeheer efficiënter.

Beschikbaarheid

OpenText SecureiX is per direct beschikbaar: via OpenText en geselecteerde partners.

SecureiX is een van de vele nieuwe oplossingen uit de OpenText Information Exchange suite en een van de vijf belangrijke pijlers van de OpenText EIM-strategie. De Information Exchange suite van OpenText biedt diensten voor document- en berichtuitwisseling en notificaties voor zowel de kleinste kantoren tot en met de grootste organisaties. OpenText Information Exchange levert de grootste bestanden snel, veilig en betrouwbaar in het formaat van uw keuze, on-premise of in de cloud.

 

Rate this post

Print Friendly