Hoofddorp, 12 maart 2013 – Op basis van een recente analyse van de Digital Media markt erkent Frost & Sullivan OpenText met de Global Frost & Sullivan Company of the Year Award 2013. Ook in 2011 ontving OpenText deze Global Frost & Sullivan Company of the Year Award. OpenText, een wereldwijde marktleider op het gebied van Enterprise Information Management (EIM) is de grootste leverancier van content management systemen in de wereld, zowel in termen van marktomzet als in de breedte van zijn productportfolio. De content- en datamanagementmogelijkheden overtreffen die van de concurrentie, zelfs met de voortdurende uitbreiding van de functionele mogelijkheden en features naar nieuwe technologieën en marktsegmenten.

 

OpenText is altijd een belangrijke content- en informatiemanagementleverancier geweest sinds het ontstaan van de content management systeem (CMS) industrie, meer dan 20 jaar geleden. OpenText heeft consequent kwalitatief hoogstaande document-, content- en datamanagementoplossingen geleverd door middel van acquisities en uitbreidingen van productlijnen.

 

“Als de markt behoefte had aan meer mogelijkheden in document management of in het beheer van meerdere contentformats, nam OpenText verschillende bedrijven over en bracht hun diversiteit aan functionaliteit samen in één configureerbare document- en contentmanagementoplossing”, aldus Frost & Sullivan Research Analyst Megan Groves. “Onlangs nog, toen OpenText zich bewust werd van een groeiende vraag naar geïntegreerd web content management, business process management, en precisie case management heeft het zijn marktleidende capaciteiten in al zijn productsegmenten verder uitgebouwd en uitgebreid.”

 

OpenText’s recente re-branding van zijn enterprise content management (ECM) oplossing, inclusief alle samenhangende en best geïntegreerde business lijnen in een enkel Enterprise Information Management (EIM)-platform, betekent een belangrijke herpositionering van de oplossingen. OpenText is de eerste op de markt met een breed platform gericht op de specifieke behoeften en prestatie-eisen van gebruikers vanuit de hele organisatie.

 

“OpenText is verheugd om erkend te worden als Frost & Sullivan Onderneming van het Jaar 2013”, aldus OpenText CEO Mark J. Barrenechea. “Deze erkenning versterkt de inzet van OpenText om klanten te helpen bij het transformeren van hun bedrijven met informatiegebaseerde strategieën en oplossingen. OpenText EIM-software stelt CIO’s wereldwijd in staat om te kunnen voldoen aan de belofte van vandaag de dag op het gebied van informatie.”

 

OpenText loopt voorop in een nieuwe trend van krachtige platforms gebouwd rond gestructureerde architecturen die integratie van alle content en data management tools mogelijk maakt en uiteindelijk industriespecifieke en flexibele platforms creëert. Als geïntegreerd platform breidt OpenText EIM de mogelijkheden uit in zowel gestructureerde als ongestructureerde dataomgevingen, integreert meerdere nieuwere formats en bronnen en biedt de flexibiliteit van toegang en beheer in de cloud, op locatie of hybride. Frost & Sullivan voorziet dat het EIM-platform een verschuiving in de markt teweeg zal brengen, een herdefiniëring betekent voor de mogelijkheden in de markt en garant staat voor continue groei op de lange termijn.

 

Met een uitgebreidere keuze in bestaande CMS- en aanverwante producten dan welke andere CMS-leverancier, beschikt OpenText over meerdere ingangmogelijkheden tot klantorganisaties, wereldwijde regio’s en technologieën. Met een grotere omzet vanuit het ECM en bijbehorende productportfolio dan de concurrentie en keuze uit een divers en wereldwijde pool van talent, kan OpenText het zich veroorloven om aanzienlijk te investeren in de exploratie, testen en implementatie van nieuwe technologieën.

 

Rate this post

Print Friendly