Eindhoven, 13 maart 2013 – Maike Kanters (27) is aangesteld als Marketing- en Communicatiemanager bij VDD IQware, ontwikkelaar en leverancier van het Enterprise Content Management (ECM) systeem Hyarchis.Net. In deze functie is zij verantwoordelijk voor het uitzetten en uitvoeren van de marketing- en communicatiestrategie. Maike Kanters zal onder andere marketingcampagnes voor (nieuwe) oplossingen en doelgroepen initiëren en de PR-bureaus in Nederland en Duitsland aansturen. Tevens behoort het organiseren van seminars en congresdeelnamen, samen met het bewaken en beheren van het marketingbudget en de corporate huisstijl, tot haar takenpakket.

Maike was voor haar aanstelling bij VDD IQware werkzaam bij Honeywell Scanning & Mobility als Channel Marketing & Event Specialist. In deze functie was zij verantwoordelijk voor het adviseren en coördineren van de marketingactiviteiten van de Channel distributeurs en partners in EMEA, waarbij de commerciële focus werd vertaald naar bruikbare marketing- en communicatiemiddelen. Verder heeft ze in deze functie professionele ervaring opgedaan in het creëren en uitwerken van internationale beurs- en evenementenplannen.

“Ik kijk er naar uit om bij te dragen aan de profilering van VDD IQware als belangrijke ECM-speler”, stelt Maike Kanters. “Het leuke aan mijn functie is dat je als Marketing- en Communicatiemanager steeds vernieuwend moet zijn om klanten en prospects op de juiste manier te bereiken. Zo wil ik met een sterk marketing- en communicatieplan rondom de nieuwe ontwikkelingen, zoals de uitbreiding in Web Content Management als gevolg van de overname van Waxtrapp en de recente uitbreiding naar de Duitse markt, helpen met het vergroten van het marktaandeel in zowel nieuwe als bestaande markten.”

 

Rate this post

Print Friendly