Naarden, 11 maart 2013 – Lexmark International heeft de Amerikaanse bedrijven Twistage en AccessVia overgenomen. Lexmark completeert hiermee het groeiende portfolio van Perceptive Software op het gebied van content- en procesmanagement. Met de overnames is een totaalbedrag gemoeid van ongeveer 31,5 miljoen dollar.

Twistage

Twistage biedt een cloud-softwareplatform voor het managen van video-, audio- en image-bestanden. Het flexibele framework integreert gemakkelijk met bestaande applicaties en maakt het mogelijk rich media in vrijwel elk format en uit elke bron veilig te verwerken, op te slaan op locatie of in de cloud, en gebruikers direct toegang te geven vanaf vrijwel elk device. Door deze uitbreiding is Perceptive Software een wereldwijde speler geworden op het gebied van cloud-content- en procesmanagement.

AccessVia

AccessVia levert software aan de retailmarkt waarmee een grote diversiteit aan op stellingen aanwezige informatie in winkels en magazijnen kan worden ontworpen, geprint of uitgestuurd naar digitale displays. De software, die gebruikt wordt door 7 van de 10 grootste Amerikaanse retailers, is beschikbaar als on premise en als SaaS-oplossing.

End-to-end solutionsprovider

“Sinds 2010 heeft Lexmark acht acquisities verricht om de transitie van het bedrijf van een hardware-leverancier naar een end-to-end solutionsprovider gestalte te geven,” zegt Peter Dalhuisen, Regional Director NEMEA bij Perceptive Software. “Lexmark focust op krachtige oplossingen die gebruikers ondersteunen bij de groei van hun organisaties door het leveren van branchespecifieke, schaalbare imaging- en softwareoplossingen, die de workflow vereenvoudigen en de kracht van informatie volledig benutten.”

 

Rate this post

Print Friendly